Studier innen matteknikk
Fagskole
Nøkkelinformasjon
Er en fordypning innen kjemi. Faget omfatter bl.a. produksjonsprosesser i næringsmiddelindustrien.
Utdanninger
Viser 10 utdanninger
Tittel | Studietype | Lærested |
---|---|---|
Bærekraftige matopplevelser | Fagskolegrad | Nordland fagskole |
Fagarbeideren i den digitaliserte næringsmiddelindustrien | Fagskolestudium | Fagskolen i Viken |
Fagutdanning - Vin og Brennevin | Fagskolestudium | Beverage Academy Norge |
Lokal matkultur - nettstøttet studium med samlinger | Høyere fagskolegrad | Fagskulen Vestland |
Matteknikk | Høyere fagskolegrad | Fagskolen i Nord |
Matteknikk | Høyere fagskolegrad | Trøndelag høyere yrkesfagskole |
Matteknikk, nettbasert | Høyere fagskolegrad | Fagskolen i Viken |
Spekevareproduksjon | Fagskolestudium | Trøndelag høyere yrkesfagskole |
Spesialisering baker- og konditorfaget | Fagskolestudium | Fagskolen i Viken |
Verdiskaping i lokalmat | Fagskolestudium | Trøndelag høyere yrkesfagskole |
Denne listen lages ved hjelp av Norsk standard for utdanningsgruppering (NUS). Utdanningene som rapporteres til utdanning.no er merket med NUS-koder. Disse utdanningslistene gir deg informasjon om alle utdanninger som er merket med samme NUS-koder.
Se hvilke NUS-koder som gjelder for denne oversikten
- Fagskoleutdanning, matteknikk, toårig (558106)
- Fagskoleutdanning, næringsmiddelteknikk (558104)
- Fagskoleutdanning, Fagarbeideren i den digitaliserte næringsmiddelindustrien (557908)
- Næringsmiddelproduksjon (5581)
- Næringsmiddelproduksjon, uspesifisert, påbygging til videregående utdanning (558199)
- Næringsmiddelteknikerskole (558101)
- Teknisk fagskole, linje for næringsmiddelteknikk, toårig (558103)
- Teknisk fagskole, næringsmiddellinje (558102)
Listen kan inneholde feil dersom utdanninger mangler NUS-koder.
Hvis du oppdager feil, er det fint om du gir oss beskjed på hei@utdanning.no