Mat og drikke
Fagskole
Beskrivelse
Forskjellige studier innenfor fagfeltet mat og drikker. Her kan du finne studier både innenfor matproduksjon, salg og markedsføring, samt tilbud innen restaurantbransjen.
Opptakskrav
Fullført videregående opplæring. Realkompetanse eller relevant yrkespraksis kan kompensere for manglende utdanning. Opptakskrav kan variere, se det enkelte lærested for mer informasjon
Opptakskrav
Fullført videregående opplæring. Realkompetanse eller relevant yrkespraksis kan kompensere for manglende utdanning. Opptakskrav kan variere, se det enkelte lærested for mer informasjon
Varighet
Fra seks måneder til to år.
Varighet
Fra seks måneder til to år.
Utdanninger
Utdanninger
Tittel | Studietype | Studieform | Lærested |
---|---|---|---|
Bærekraftige matopplevelser | Fagskolegrad | Desentralisert, Nettstudium, Samlingsbasert, deltid | Nordland fagskole |
Fagutdanning - Vin og Brennevin | Fagskolestudium | Nettstudium, Samlingsbasert, deltid, heltid | Beverage Academy Norge |
Forpleiningsleder i maritim sektor, nettbasert | Fagskolegrad | Nettstøttet, heltid | Fagskolen Rogaland |
Kjøkken- og restaurantledelse | Fagskolegrad | Nettstudium, Samlingsbasert, deltid | Fagskolen Vestfold og Telemark |
Lokal matkultur - nettstøttet studium med samlinger | Høyere fagskolegrad | Nettstøttet, Samlingsbasert, deltid | Fagskulen Vestland |
Spekevareproduksjon | Fagskolestudium | Nettstøttet, Samlingsbasert, deltid | Trøndelag høyere yrkesfagskole |
Spesialisering baker- og konditorfaget | Fagskolestudium | Nettstudium, Nettstøttet, Samlingsbasert, deltid | Fagskolen i Viken |
Verdiskaping i lokalmat | Fagskolestudium | Nettstøttet, Samlingsbasert, Undervisning ved lærestedet, deltid | Trøndelag høyere yrkesfagskole |
Jobb
Hva jobber de som har tatt denne typen utdanning som?
- 583301 - Fagskoleutdanning, forpleiningsleder i maritim sektor, ettårig
- 558199 - Næringsmiddelproduksjon, uspesifisert, påbygging til videregående utdanning
- 558112 - Fagskoleutdanning, spekevareproduksjon, halvårig
- 558111 - Fagskoleutdanning, øl-, mjød- og siderproduksjon, halvårig
- 558110 - Fagskoleutdanning, bærekraftige matopplevelser, 1½-årig
- 558109 - Fagskoleutdanning, verdiskapning i lokalmat, halvårig
- 558108 - Fagskoleutdanning, lokal matkultur, toårig
- 558107 - Fagskoleutdanning, vin og brennevin, halvårig
- 558105 - Fagskoleutdanning, vin og brennevin
- 544299 - Hotell- og restaurantfag, uspesifiserte, påbygging til videregående utdanning
- 544206 - Fagskoleutdanning, hotell- og restaurantdrift, toårig
- 544205 - Fagskoleutdanning, kjøkken- og restaurantledelse, halvårig
- 544204 - Fagskoleutdanning, hotell- og restaurantkoordinator, ettårig
- 544203 - Fagskoleutdanning, hotell- og restaurantfag
- 544201 - Kjøkken- og restaurantledelse, ettårig
- 579926 - Fagskoleutdanning, Handverksysting – verdiskaping i mjølkeforedling, ettårig
Jobb
Hva jobber de som har tatt denne typen utdanning som?
- 583301 - Fagskoleutdanning, forpleiningsleder i maritim sektor, ettårig
- 558199 - Næringsmiddelproduksjon, uspesifisert, påbygging til videregående utdanning
- 558112 - Fagskoleutdanning, spekevareproduksjon, halvårig
- 558111 - Fagskoleutdanning, øl-, mjød- og siderproduksjon, halvårig
- 558110 - Fagskoleutdanning, bærekraftige matopplevelser, 1½-årig
- 558109 - Fagskoleutdanning, verdiskapning i lokalmat, halvårig
- 558108 - Fagskoleutdanning, lokal matkultur, toårig
- 558107 - Fagskoleutdanning, vin og brennevin, halvårig
- 558105 - Fagskoleutdanning, vin og brennevin
- 544299 - Hotell- og restaurantfag, uspesifiserte, påbygging til videregående utdanning
- 544206 - Fagskoleutdanning, hotell- og restaurantdrift, toårig
- 544205 - Fagskoleutdanning, kjøkken- og restaurantledelse, halvårig
- 544204 - Fagskoleutdanning, hotell- og restaurantkoordinator, ettårig
- 544203 - Fagskoleutdanning, hotell- og restaurantfag
- 544201 - Kjøkken- og restaurantledelse, ettårig
- 579926 - Fagskoleutdanning, Handverksysting – verdiskaping i mjølkeforedling, ettårig
Innholdet på denne siden lages ved hjelp av Norsk standard for utdanningsgruppering (NUS).
Se hvilke NUS-koder som gjelder for denne siden
- Fagskoleutdanning, forpleiningsleder i maritim sektor, ettårig (583301)
- Næringsmiddelproduksjon, uspesifisert, påbygging til videregående utdanning (558199)
- Fagskoleutdanning, spekevareproduksjon, halvårig (558112)
- Fagskoleutdanning, øl-, mjød- og siderproduksjon, halvårig (558111)
- Fagskoleutdanning, bærekraftige matopplevelser, 1½-årig (558110)
- Fagskoleutdanning, verdiskapning i lokalmat, halvårig (558109)
- Fagskoleutdanning, lokal matkultur, toårig (558108)
- Fagskoleutdanning, vin og brennevin, halvårig (558107)
- Fagskoleutdanning, vin og brennevin (558105)
- Hotell- og restaurantfag, uspesifiserte, påbygging til videregående utdanning (544299)
- Fagskoleutdanning, hotell- og restaurantdrift, toårig (544206)
- Fagskoleutdanning, kjøkken- og restaurantledelse, halvårig (544205)
- Fagskoleutdanning, hotell- og restaurantkoordinator, ettårig (544204)
- Fagskoleutdanning, hotell- og restaurantfag (544203)
- Kjøkken- og restaurantledelse, ettårig (544201)
- Fagskoleutdanning, Handverksysting – verdiskaping i mjølkeforedling, ettårig (579926)
Denne listen lages ved hjelp av Norsk standard for utdanningsgruppering (NUS). Utdanningene som rapporteres til utdanning.no er merket med NUS-koder. Disse utdanningslistene gir deg informasjon om alle utdanninger som er merket med samme NUS-koder.
Listen kan inneholde feil dersom utdanninger mangler NUS-koder.
Hvis du oppdager feil, er det fint om du gir oss beskjed på hei@utdanning.no
Nøkkelinformasjon er sist oppdatert 28. mai 2024
Ansvarlig på denne siden: Innholdsteamet