Beskrivelse

Du lærer om trygg matvareproduksjon, fra råvare til ferdig produkt.

Du får kompetanse om blant annet matkjemi, og krav til kvalitet ved produksjon av mat - og drikkeprodukter.

Opptakskrav

Fullført videregående opplæring i relevante fagbrevRealkompetanse eller relevant yrkespraksis kan kompensere for manglende utdanning. Opptakskrav kan variere, se det enkelte lærested for mer informasjon.

Varighet

2,5 – 3 år deltid

Utdanninger

Viser 1 utdanninger
Tittel Studietype Studieform Lærested
Fagutdanning - Vin og Brennevin Fagskolestudium Nettstudium, Samlingsbasert, deltid, heltid Beverage Academy Norge

Lønn

Hva kan jeg tjene med denne utdanningen?

En vanlig medianlønn for de som har tatt denne utdanningen er null kr i året.

Hva er en vanlig lønn i Norge?

Medianlønnen i Norge er 0 kr i året.

  • 558106 - Fagskoleutdanning, matteknikk, toårig
  • 558104 - Fagskoleutdanning, næringsmiddelteknikk
  • 557908 - Fagskoleutdanning, Fagarbeideren i den digitaliserte næringsmiddelindustrien
  • 5581 - Næringsmiddelproduksjon
  • 558199 - Næringsmiddelproduksjon, uspesifisert, påbygging til videregående utdanning
  • 558101 - Næringsmiddelteknikerskole
  • 558103 - Teknisk fagskole, linje for næringsmiddelteknikk, toårig
  • 558102 - Teknisk fagskole, næringsmiddellinje

Jobb

Hva jobber de som har tatt denne typen utdanning som?

Missing data

Kilde: Statistisk sentralbyrå 2024. Tall fra høsten 2023. Forklaring til statistikken

  • 558106 - Fagskoleutdanning, matteknikk, toårig
  • 558104 - Fagskoleutdanning, næringsmiddelteknikk
  • 557908 - Fagskoleutdanning, Fagarbeideren i den digitaliserte næringsmiddelindustrien
  • 5581 - Næringsmiddelproduksjon
  • 558199 - Næringsmiddelproduksjon, uspesifisert, påbygging til videregående utdanning
  • 558101 - Næringsmiddelteknikerskole
  • 558103 - Teknisk fagskole, linje for næringsmiddelteknikk, toårig
  • 558102 - Teknisk fagskole, næringsmiddellinje

Innholdet på denne siden lages ved hjelp av Norsk standard for utdanningsgruppering (NUS).

Se hvilke NUS-koder som gjelder for denne siden

  • Fagskoleutdanning, matteknikk, toårig (558106)
  • Fagskoleutdanning, næringsmiddelteknikk (558104)
  • Fagskoleutdanning, Fagarbeideren i den digitaliserte næringsmiddelindustrien (557908)
  • Næringsmiddelproduksjon (5581)
  • Næringsmiddelproduksjon, uspesifisert, påbygging til videregående utdanning (558199)
  • Næringsmiddelteknikerskole (558101)
  • Næringsmiddelteknikerskole (558101)
  • Teknisk fagskole, linje for næringsmiddelteknikk, toårig (558103)
  • Teknisk fagskole, linje for næringsmiddelteknikk, toårig (558103)
  • Teknisk fagskole, næringsmiddellinje (558102)
  • Teknisk fagskole, næringsmiddellinje (558102)

Denne listen lages ved hjelp av Norsk standard for utdanningsgruppering (NUS). Utdanningene som rapporteres til utdanning.no er merket med NUS-koder. Disse utdanningslistene gir deg informasjon om alle utdanninger som er merket med samme NUS-koder.