Studier innen matteknikk
Fagskole
Nøkkelinformasjon
Studiene gir kompetanse på trygg matproduksjon, fra råvare til ferdig produkt. Du får kompetanse om blant annet matkjemi og krav til kvalitet ved produksjon av næringsmidler.
Utdanninger
Viser 10 utdanninger
Tittel | Studietype | Lærested |
---|---|---|
Bærekraftige matopplevelser | Fagskolegrad | Nordland fagskole |
Fagarbeideren i den digitaliserte næringsmiddelindustrien | Fagskolestudium | Fagskolen i Viken |
Fagutdanning - Vin og Brennevin | Fagskolestudium | Beverage Academy Norge |
Lokal matkultur - nettstøttet studium med samlinger | Høyere fagskolegrad | Fagskulen Vestland |
Matteknikk | Høyere fagskolegrad | Fagskolen i Nord |
Matteknikk | Høyere fagskolegrad | Trøndelag høyere yrkesfagskole |
Matteknikk, nettbasert | Høyere fagskolegrad | Fagskolen i Viken |
Spekevareproduksjon | Fagskolestudium | Trøndelag høyere yrkesfagskole |
Spesialisering baker- og konditorfaget | Fagskolestudium | Fagskolen i Viken |
Verdiskaping i lokalmat | Fagskolestudium | Trøndelag høyere yrkesfagskole |
Denne listen lages ved hjelp av Norsk standard for utdanningsgruppering (NUS). Utdanningene som rapporteres til utdanning.no er merket med NUS-koder. Disse utdanningslistene gir deg informasjon om alle utdanninger som er merket med samme NUS-koder.
Se hvilke NUS-koder som gjelder for denne oversikten
- Fagskoleutdanning, matteknikk, toårig (558106)
- Fagskoleutdanning, næringsmiddelteknikk (558104)
- Fagskoleutdanning, Fagarbeideren i den digitaliserte næringsmiddelindustrien (557908)
- Næringsmiddelproduksjon (5581)
- Næringsmiddelproduksjon, uspesifisert, påbygging til videregående utdanning (558199)
- Næringsmiddelteknikerskole (558101)
- Teknisk fagskole, linje for næringsmiddelteknikk, toårig (558103)
- Teknisk fagskole, næringsmiddellinje (558102)
Listen kan inneholde feil dersom utdanninger mangler NUS-koder.
Hvis du oppdager feil, er det fint om du gir oss beskjed på hei@utdanning.no