Nøkkelinformasjon
Lærested
Studiested
Nivå
FagskolestudiumStudiepoeng
30.00Studieform
Undervisning ved lærestedet, nettstøttet, samlingsbasertStudietempo
DeltidSøknadsfrist
15. aprilGodkjenninger
- Nokut
- Lånekassen
Om studiet
NB! Dette studietilbudet vil bli tilbudt høsten 2024, men du søker direkte til Trøndelag høyere yrkesfagskole på eget søknadsskjema. Se www.thyf.no
Et studium for den som driver med lokalmat, eller som planlegger å gjøre det.
Hvordan skal jeg distribuere og selge mine produkter? Hvordan blir produksjonen lønnsom? Hva kan jeg gjøre for å sikre kvaliteten og vite at jeg selger trygg mat?
Studiet omhandler markedskunnskap, bedriftsøkonomi og matkunnskap – viktige emner for alle med produksjon, salg eller servering av lokalmat. Undervisningen er samlingsbasert og nettstøttet og går over 1,5 år.
Opptaksinformasjon
NB! Dette studietilbudet har ikke opptak i 2023.