Få gratis karriereveiledning på Karriereveiledning.no

Brukere av registreringsverktøy skole og arbeidsliv

Har din fylkeskommune eller videregående skole inngått samarbeid med utdanning.no, benytter du vår administrative pålogging med ditt Feide-brukernavn og -passord. Du får da tilgang til bedriftssøk og et verktøy for registrering av samarbeidsavtaler mellom skole og arbeidsliv. 

Vi jobber med å gjøre utdanning.no enda bedre, og har derfor gått over på ny plattform. Samarbeidsavtaleverktøyet er dessverre ikke helt klart enda, og tilgangen er derfor midlertidig stengt.

Elever, lærere, rådgivere

Som elev, lærer eller rådgiver logger du deg på MinSide med Feide og benytter brukernavnet og passordet du har fått av skolen din. På MinSide får du mulighet til å fylle ut karakterkalkulatoren og lagre dine favorittyrker og -utdanninger.
Logg på MinSide

Studietilbydere

Dersom du er ansatt i en utdanningsinstitusjon som leverer manuelle data til utdanning.no, logger du på egne partnersider med brukernavn og passord du har fått av oss. Her kan du legge inn utdanningstilbudet til din organisasjon og redigere organisasjonssiden.
Logg på som studiepartner

Skribenter

Som skribent for utdanning.no logger du på egne skribentsider med brukernavn og passord som du har fått av oss. Her kan du legge inn teksten din til godkjenning.
Logg på som skribent