Opptakskrav
Fullført videregående opplæring. Realkompetanse eller relevant yrkespraksis kan kompensere for manglende utdanning. Opptakskrav kan variere, se det enkelte lærested for mer informasjon
Varighet
Fra seks måneder til to år.
Utdanninger
Jobb
Hva jobber de som har tatt denne typen utdanning som?
Kilde: Statistisk sentralbyrå 2024. Tall fra høsten 2023. Forklaring til statistikken
- 583301 - Fagskoleutdanning, forpleiningsleder i maritim sektor, ettårig
- 558199 - Næringsmiddelproduksjon, uspesifisert, påbygging til videregående utdanning
- 558112 - Fagskoleutdanning, spekevareproduksjon, halvårig
- 558111 - Fagskoleutdanning, øl-, mjød- og siderproduksjon, halvårig
- 558110 - Fagskoleutdanning, bærekraftige matopplevelser, 1½-årig
- 558109 - Fagskoleutdanning, verdiskapning i lokalmat, halvårig
- 558108 - Fagskoleutdanning, lokal matkultur, toårig
- 558107 - Fagskoleutdanning, vin og brennevin, halvårig
- 558105 - Fagskoleutdanning, vin og brennevin
- 544299 - Hotell- og restaurantfag, uspesifiserte, påbygging til videregående utdanning
- 544206 - Fagskoleutdanning, hotell- og restaurantdrift, toårig
- 544205 - Fagskoleutdanning, kjøkken- og restaurantledelse, halvårig
- 544204 - Fagskoleutdanning, hotell- og restaurantkoordinator, ettårig
- 544203 - Fagskoleutdanning, hotell- og restaurantfag
- 544201 - Kjøkken- og restaurantledelse, ettårig
- 579926 - Fagskoleutdanning, Handverksysting – verdiskaping i mjølkeforedling, ettårig
Innholdet på denne siden lages ved hjelp av Norsk standard for utdanningsgruppering (NUS).
Se hvilke NUS-koder som gjelder for denne siden
- Fagskoleutdanning, forpleiningsleder i maritim sektor, ettårig (583301)
- Næringsmiddelproduksjon, uspesifisert, påbygging til videregående utdanning (558199)
- Fagskoleutdanning, spekevareproduksjon, halvårig (558112)
- Fagskoleutdanning, øl-, mjød- og siderproduksjon, halvårig (558111)
- Fagskoleutdanning, bærekraftige matopplevelser, 1½-årig (558110)
- Fagskoleutdanning, verdiskapning i lokalmat, halvårig (558109)
- Fagskoleutdanning, lokal matkultur, toårig (558108)
- Fagskoleutdanning, vin og brennevin, halvårig (558107)
- Fagskoleutdanning, vin og brennevin (558105)
- Hotell- og restaurantfag, uspesifiserte, påbygging til videregående utdanning (544299)
- Fagskoleutdanning, hotell- og restaurantdrift, toårig (544206)
- Fagskoleutdanning, kjøkken- og restaurantledelse, halvårig (544205)
- Fagskoleutdanning, hotell- og restaurantkoordinator, ettårig (544204)
- Fagskoleutdanning, hotell- og restaurantfag (544203)
- Kjøkken- og restaurantledelse, ettårig (544201)
- Fagskoleutdanning, Handverksysting – verdiskaping i mjølkeforedling, ettårig (579926)
Denne listen lages ved hjelp av Norsk standard for utdanningsgruppering (NUS). Utdanningene som rapporteres til utdanning.no er merket med NUS-koder. Disse utdanningslistene gir deg informasjon om alle utdanninger som er merket med samme NUS-koder.