Matteknikk
Fagskole
Beskrivelse
Studiene gir kompetanse på trygg matproduksjon, fra råvare til ferdig produkt. Du får kompetanse om blant annet matkjemi og krav til kvalitet ved produksjon av næringsmidler.
Opptakskrav
Fullført videregående opplæring i relevante fagbrev. Realkompetanse eller relevant yrkespraksis kan kompensere for manglende utdanning. Opptakskrav kan variere, se det enkelte lærested for mer informasjon.
Opptakskrav
Fullført videregående opplæring i relevante fagbrev. Realkompetanse eller relevant yrkespraksis kan kompensere for manglende utdanning. Opptakskrav kan variere, se det enkelte lærested for mer informasjon.
Varighet
2,5 – 3 år deltid
Varighet
2,5 – 3 år deltid
Utdanninger
Utdanninger
Tittel | Studietype | Studieform | Lærested |
---|---|---|---|
Bærekraftige matopplevelser | Fagskolegrad | Desentralisert, Nettstudium, Samlingsbasert, deltid | Nordland fagskole |
Fagarbeideren i den digitaliserte næringsmiddelindustrien | Fagskolestudium | Nettstudium, Samlingsbasert, deltid | Fagskolen i Viken |
Fagutdanning - Vin og Brennevin | Fagskolestudium | Nettstudium, Samlingsbasert, deltid, heltid | Beverage Academy Norge |
Spekevareproduksjon | Fagskolestudium | Nettstøttet, Samlingsbasert, deltid | Trøndelag høyere yrkesfagskole |
Spesialisering baker- og konditorfaget | Fagskolestudium | Nettstudium, Nettstøttet, Samlingsbasert, deltid | Fagskolen i Viken |
Verdiskaping i lokalmat | Fagskolestudium | Nettstøttet, Samlingsbasert, Undervisning ved lærestedet, deltid | Trøndelag høyere yrkesfagskole |
Jobb
Hva jobber de som har tatt denne typen utdanning som?
- 558106 - Fagskoleutdanning, matteknikk, toårig
- 558104 - Fagskoleutdanning, næringsmiddelteknikk
- 557908 - Fagskoleutdanning, Fagarbeideren i den digitaliserte næringsmiddelindustrien
- 5581 - Næringsmiddelproduksjon
- 558199 - Næringsmiddelproduksjon, uspesifisert, påbygging til videregående utdanning
- 558101 - Næringsmiddelteknikerskole
- 558103 - Teknisk fagskole, linje for næringsmiddelteknikk, toårig
- 558102 - Teknisk fagskole, næringsmiddellinje
Finn yrker
Jobb
Hva jobber de som har tatt denne typen utdanning som?
- 558106 - Fagskoleutdanning, matteknikk, toårig
- 558104 - Fagskoleutdanning, næringsmiddelteknikk
- 557908 - Fagskoleutdanning, Fagarbeideren i den digitaliserte næringsmiddelindustrien
- 5581 - Næringsmiddelproduksjon
- 558199 - Næringsmiddelproduksjon, uspesifisert, påbygging til videregående utdanning
- 558101 - Næringsmiddelteknikerskole
- 558103 - Teknisk fagskole, linje for næringsmiddelteknikk, toårig
- 558102 - Teknisk fagskole, næringsmiddellinje
Innholdet på denne siden lages ved hjelp av Norsk standard for utdanningsgruppering (NUS).
Se hvilke NUS-koder som gjelder for denne siden
- Fagskoleutdanning, matteknikk, toårig (558106)
- Fagskoleutdanning, næringsmiddelteknikk (558104)
- Fagskoleutdanning, Fagarbeideren i den digitaliserte næringsmiddelindustrien (557908)
- Næringsmiddelproduksjon (5581)
- Næringsmiddelproduksjon, uspesifisert, påbygging til videregående utdanning (558199)
- Næringsmiddelteknikerskole (558101)
- Teknisk fagskole, linje for næringsmiddelteknikk, toårig (558103)
- Teknisk fagskole, næringsmiddellinje (558102)
Denne listen lages ved hjelp av Norsk standard for utdanningsgruppering (NUS). Utdanningene som rapporteres til utdanning.no er merket med NUS-koder. Disse utdanningslistene gir deg informasjon om alle utdanninger som er merket med samme NUS-koder.
Listen kan inneholde feil dersom utdanninger mangler NUS-koder.
Hvis du oppdager feil, er det fint om du gir oss beskjed på hei@utdanning.no
Nøkkelinformasjon er sist oppdatert 28. mai 2024
Ansvarlig på denne siden: Innholdsteamet