Nøkkelinformasjon

Matteknologi inneholder fag som matkjemi, mikrobiologi, prosessteknologi og produktutvikling. I matvitenskap lærer om matkjemi, ernæring, råvarer fremstillingsmetoder og hygiene.

Utdanninger

Det finnes 4 utdanninger innen dette feltet.

Denne listen lages ved hjelp av Norsk standard for utdanningsgruppering (NUS). Utdanningene som rapporteres til utdanning.no er merket med NUS-koder. Disse utdanningslistene gir deg informasjon om alle utdanninger som er merket med samme NUS-koder.

  • Master, mat og teknologi, toårig (758105)
  • Master, matvitenskap, toårig (758102)
  • Bachelor, matvitenskap, treårig (658107)
  • Bachelor, næringsmiddelteknologi, treårig (658106)
  • Cand.agric.-utdanning, næringsmiddelfag (758101)
  • Bachelor, fiskeri- og næringsmiddelteknologi, treårig (658108)
  • Høgskolekandidat, fiskeri- og næringsmiddelteknologi, treårig (658101)
  • Høgskolekandidat, næringsmiddelkvalitet og -analyse, toårig (658102)
  • Høgskolekandidat, næringsmiddelteknologi, treårig (658103)
  • Næringsmiddelfag for fiskerisektoren, lavere nivå (658104)
  • Næringsmiddelproduksjon (6581)
  • Næringsmiddelproduksjon, uspesifisert, lavere nivå (658199)
  • Næringsmiddelteknisk utdanning, lavere nivå (658105)
  • Master, industriell matproduksjon, 1½-årig (758104)
  • Master, mattrygghet (food safety), toårig (758103)
  • Næringsmiddelproduksjon (7581)
  • Næringsmiddelproduksjon, uspesifisert, høyere nivå (758199)

Relevante yrker