Fakta

Sted:
Trondheim
Studietype:
Master, 2 år
Studieform: Undervisning ved lærestedet
Studietempo: Heltid
Studiepoeng:
120

Informasjon er oppdatert av NTNU Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

9. februar 2024.

Om studiet

Masterstudiet i matvitenskap, teknologi og bærekraft skal være en bred, arbeidslivsrelevant masterutdanning der matbransjens utfordringer langs hele verdikjeden med spesiell fokus på teknologi, produktivitet, mattrygghet og verdiskapning i et regionalt, nasjonalt og globalt marked skal være en gjennomgående tråd. Masterstudiet gir deg verdifull kunnskap, ferdigheter og generell kompetanse innen matteknologi og bærekraftig matproduksjon. Du vil kunne delta og ha en viktig rolle innen nasjonal og internasjonal forskning og utvikling av matindustri.

Studiet omhandler matteknologi og bærekraftig matproduksjon av sjømat og landbruksbaserte produkter. Du får et bredt og dypt teknologifokus på sjømat, siden sjømatnæringen har størst vekstpotensiale og kan bli svært viktig for Norge i årene som kommer.

Undervisningsopplegg

Undervisning ved institusjonen

Kvalifikasjon/tittel

Master i matvitenskap, teknologi og bærekraft

Alle utdanninger innen