Nøkkelinformasjon

Med en utdanning innen matvitenskap kan du for eksempel jobbe med produktutvikling og kontroll av matvarer.

På utdanningen kan du blant annet lære om temaer som matkjemi, ernæring, råvarer, mikrobiologi og produktutvikling.

Utdanninger

Det er 3 utdanninger innenfor filtrene du har valgt.

Denne listen lages ved hjelp av Norsk standard for utdanningsgruppering (NUS). Utdanningene som rapporteres til utdanning.no er merket med NUS-koder. Disse utdanningslistene gir deg informasjon om alle utdanninger som er merket med samme NUS-koder.

  • Master, mat og teknologi, toårig (758105)
  • Master, matvitenskap, toårig (758102)
  • Bachelor, matvitenskap, treårig (658107)
  • Bachelor, næringsmiddelteknologi, treårig (658106)
  • Cand.agric.-utdanning, næringsmiddelfag (758101)
  • Bachelor, fiskeri- og næringsmiddelteknologi, treårig (658108)
  • Høgskolekandidat, fiskeri- og næringsmiddelteknologi, treårig (658101)
  • Høgskolekandidat, næringsmiddelkvalitet og -analyse, toårig (658102)
  • Høgskolekandidat, næringsmiddelteknologi, treårig (658103)
  • Næringsmiddelfag for fiskerisektoren, lavere nivå (658104)
  • Næringsmiddelproduksjon (6581)
  • Næringsmiddelproduksjon, uspesifisert, lavere nivå (658199)
  • Næringsmiddelteknisk utdanning, lavere nivå (658105)
  • Master, industriell matproduksjon, 1½-årig (758104)
  • Master, mattrygghet (food safety), toårig (758103)
  • Næringsmiddelproduksjon (7581)
  • Næringsmiddelproduksjon, uspesifisert, høyere nivå (758199)

Relevante yrker