Utdanningstilbud

Viser 7 utdanninger
Tittel Studietype Studieform Sted
Bachelor i ernæring Bachelor og høgskolekandidat Nettstudium, Undervisning ved lærestedet, deltid, heltid Nett, Oslo, Spania
Bachelor i medisin Bachelor og høgskolekandidat Nettstudium, Undervisning ved lærestedet, deltid, heltid Nett, Oslo, Spania
Halvårsstudium i Anatomi og fysiologi Årsstudium og kortere Nettstudium, Undervisning ved lærestedet, deltid, heltid Nett, Oslo, Spania
Halvårsstudium i Kost og ernæring Årsstudium og kortere Nettstudium, Samlingsbasert, deltid, heltid Nett
Helsepsykologi og psykiske lidelser Årsstudium og kortere Oslo
Årsstudium i grunnleggende medisin Årsstudium og kortere Nettstudium, Undervisning ved lærestedet, deltid, heltid Nett, Oslo, Spania
Årsstudium i psykologi Årsstudium og kortere Undervisning ved lærestedet, heltid Oslo

Om lærestedet

Atlantis Medisinske Høgskole – Helsekunnskap for fremtiden

Atlantis Medisinske Høgskole (AMH) en relativt liten høyskole med et godt studiemiljø, tett oppfølging og kort avstand mellom studenter og ansatte. Hos oss blir du sett, og vi er opptatt av at du skal lykkes!

Vi tilbyr studier innen medisin, ernæring og psykologi. Innenfor områdene har vi alt fra kurs, halvårsstudier, årsstudier og bachelorgrader. Her kan du få muligheten til å få smaken på ulike utdanninger innen medisin og helse, samtidig som du får relevant kompetanse til senere studieretninger. Høyskolen har studiested i Oslo, Fuengirola (Spania) og på nett. Alle utdanningstilbudene er forskningsbaserte og fremtidsrettede, og vektlegger forebyggende helse. Dette muliggjør grunnkompetanse som er nyttig for studenter på tvers av ulike karrieremål. Du kan også kombinere årsstudium i grunnleggende medisin hos oss med videre studier i utlandet, gjennom våre samarbeidsavtaler i Storbritannia og Slovakia.

Alle studier ved AMH er kvalitetssikret og akkreditert av NOKUT, og gir rett til å søke lån og stipend fra Lånekassen.

Våre studiesteder

AMH Oslo holder til sentralt på Grünerløkka. Schous-kvartalet er et moderne og pulserende område i utvikling. Her finnes kulturbryggeriet med blant annet Riksscenen og Popsenteret, en rekke spise- og serveringssteder og treningssenteret SATS. Vår avdeling i Oslo har kort gangavstand til buss, trikk og tog (Oslo S). Som Oslostudent får du også gode muligheter til å engasjere deg i ulike råd- og utvalg ved skolen, og kan benytte tilbud som karrieretjenester, foreninger og helsetilbud gjennom SiO.

AMH Spania holder til i moderne undervisningslokaler i Fuengirola, en by og kommune på den spanske solkysten (Costa del Sol), i det sørlige Spania i provinsen Málaga. Området har subtropisk klima og mer enn 300 soldager i året. Her finnes utallige flotte og rene strender, et rikt og variert kulturliv, og en fantastisk natur med en rekke nasjonalparker og naturreservater. Studiene som tilbys ved avdeling Spania foregår på norsk og er offentlig godkjent i Norge, som betyr at studentene kan søke om fullt lån og stipend i Lånekassen. Som student ved AMH Spania kan du benytte deg av tilbud om studentbolig i nærheten av skolen, og ta del i et sammensveiset studiemiljø.

AMH Nett er et fleksibelt studietilbud. Vi benytter læringsplattformen Itslearning der du finner all informasjon som du trenger i løpet av studiet. Her vil du få tilgang til videoforelesninger som du kan se så ofte du vil, i tillegg til andre digitale læringsressurser som animasjoner, interaktive tester og diskusjonsforum. Via en planlegger vil du få informasjon om hvilke emner og tema du bør jobbe med til hvilken tid for å komme deg gjennom hele faget innen eksamen. Det arrangeres samlinger på skolen med fokus på praktiske øvelser, sammendrag av viktige temaer og repetisjon. Dersom fysisk oppmøte ikke er viktig for læringsutbyttet, kan samlingene gjennomføres digitalt på Zoom. Antall samlinger, og om de er frivillige eller obligatoriske, varierer fra fag til fag. Normalt bør man påregne en samling per semester.

Om du har spørsmål om våre studier, opptaksprosess til studier i utlandet eller andre praktiske spørsmål får du hjelp fra oss. Bestill studieveiledning her!

Besøk vår nettside for mer informasjon om studiesteder og utdanningstilbud!

Velkommen til AMH!