Utdanningstilbud

Viser 7 utdanninger
Tittel Studietype Sted
Bachelor i medisin Bachelor og høgskolekandidat Nett, Oslo, Spania
Halvårsstudium i Anatomi og fysiologi Årsstudium og kortere Nett, Oslo, Spania
Halvårsstudium i Kost og ernæring Årsstudium og kortere Nett
Helsepsykologi og psykiske lidelser Årsstudium og kortere Oslo
Helsepsykologi og psykiske lidelser Årsstudium og kortere Oslo
Årsstudium i grunnleggende ernæring Årsstudium og kortere Nett
Årsstudium i grunnleggende medisin Årsstudium og kortere Nett, Oslo, Spania

Om lærestedet

Atlantis Medisinske Høgskole (AMH) tilbyr bachelorstudier, års-/halvårsstudier og enkeltemner innen medisin, ernæring og psykologi. Høyskolen har studiested i Oslo og i Fuengirola (Spania), og nettskole. Utdanningstilbudene er forskningsbaserte og fremtidsrettede, og vektlegger forebyggende helse. Helsekommunikasjon utgjør derfor en viktig del av bachelorstudiene. AMH er en relativt liten høyskole, med et godt studiemiljø og kort avstand mellom studenter og ansatte. Alle studier ved AMH er kvalitetssikret og akkreditert av NOKUT, og gir rett til å søke lån og stipend fra Lånekassen.

Hvorfor velge Atlantis Medisinske Høgskole?

  • Som student ved AMH vil du møte engasjerte og faglig dyktige forelesere!
  • Vi er opptatt av at våre studenter skal trives og vektlegger et godt studiemiljø!
  • Vi har studiested i Oslo, Fuengirola (Spania) og på nett
  • Undervisningen ved våre studiesteder følger samme studie-/emneplan, og det er mulig å velge enkelte semestre ved annet AMH-studiested
  • Nettstudier kan tas på deltid – en fleksibel løsning for deg som vil kombinere jobb og studier
  • AMH er eneste private høyskole som tilbyr bachelorgrad i medisin
  • Vi har studentklinikk for studenter på bachelor i ernæring
  • Vår årsenhet i psykologi inkluderer et eget delemne i helsepsykologi

Våre Studiesteder

AMH Oslo holder til i Schous-kvartalet sentralt på Grünerløkka. Schous-kvartalet er et moderne og pulserende område i utvikling. Her finnes kulturbryggeriet med blant annet Riksscenen og Popsenteret, samt en rekke spise- og serveringssteder og treningssenteret SATS. AMH Oslo har kort gangavstand til buss, trikk og tog (Oslo S).

AMH Spania holder til i moderne undervisningslokaler i Fuengirola, en by og kommune på den spanske solkysten (Costa del Sol), i det sørlige Spania i provinsen Málaga. Området har subtropisk klima og mer enn 300 soldager i året. Her finnes utallige flotte og rene strender, et rikt og variert kulturliv, og en fantastisk natur med en rekke nasjonalparker og naturreservater. Studiene som tilbys ved avdeling Spania er offentlig godkjent i Norge, som betyr at studentene kan søke om fullt lån og stipend i Lånekassen.

AMH Nett gir deg større fleksibilitet som student. Vi benytter læringsplattformen Its Learning der du finner all informasjon og veiledning som du trenger i løpet av studiet. Her vil du få tilgang til videoforelesninger som du kan laste ned og se så ofte du vil, i tillegg til andre digitale læringsressurser som animasjoner og interaktive tester. Via en planlegger vil du få informasjon om hvilke emner og tema du bør jobbe med til hvilken tid for å komme deg gjennom hele faget innen eksamen. Det arrangeres samlinger på skolen med fokus på praktiske øvelser, sammendrag av viktige temaer og repetisjon. Dersom fysisk oppmøte ikke er viktig for læringsutbyttet, vil samlingene gjennomøres digitalt via Zoom. Antall samlinger, og om de er frivillige eller obligatoriske, varierer fra fag til fag. Normalt bør man påregne en samling per semester.

Våre tre avdelinger følger samme studie-/emneplan og våre dyktige foreleserne underviser ved alle tre avdelinger.

Besøk vår nettside for mer informasjon om studiesteder og utdanningstilbud!