Atlantis Medisinske Høgskole (AMH) tilbyr bachelorstudier, årsstudier og halvårsstudier innen medisin, ernæring og psykologi, og har studiesteder i Oslo, Fuengirola (Spania) og på nett. Våre utdanningstilbud er forskningsbaserte og fremtidsrettede, og vektlegger forebyggende helse. Helsekommunikasjon utgjør derfor en viktig del av bachelorstudiene. AMH er en relativt liten høyskole, med et godt studiemiljø og kort avstand mellom studenter og ansatte. Alle studier ved AMH er kvalitetssikret og akkreditert av NOKUT, og gir rett til å søke lån og stipend fra Lånekassen.

Hvorfor velge Atlantis Medisinske Høgskole?

 • Vi har studiested i Oslo, Fuengirola (Spania) og på nett
 • AMH er eneste private høyskole som tilbyr bachelorgrad i medisin
 • AMH har en egen studentklinikk for studenter på bachelor i ernæring
 • Vår årsenhet i psykologi inkluderer et eget delemne i helsepsykologi
 • Undervisningen ved våre studiesteder følger samme studie-/emneplan, og det er mulig å velge enkelte semestre ved annet AMH-studiested
 • Nettstudier kan tas deltid – en fleksibel løsning for deg som vil kombinere jobb og studier
 • Som student ved AMH vil du møte engasjerte og faglig dyktige forelesere
 • Vi er opptatt av at våre studenter skal trives og vektlegger et godt studiemiljø!

Våre Studiesteder

AMH Oslo holder til i Schous-kvartalet sentralt på Grünerløkka. Schous-kvartalet er et moderne og pulserende område i utvikling. Her finnes kulturbryggeriet med blant annet Riksscenen og Popsenteret, samt en rekke spise- og serveringssteder og treningssenteret SATS-ELIXIA. AMH Oslo har kort gangavstand til buss, trikk og tog (Oslo S).

AMH Spania holder til i moderne undervisningslokaler i Fuengirola, en by og kommune på den spanske solkysten (Costa del Sol), i det sørlige Spania i provinsen Málaga. Området har subtropisk klima og mer enn 300 soldager i året. Her finnes utallige flotte og rene strender, et rikt og variert kulturliv, og en fantastisk natur med en rekke nasjonalparker og naturreservater. Studiene som tilbys ved avdeling Spania er offentlig godkjent i Norge, som betyr at studentene kan søke om fullt lån og stipend i Lånekassen.

AMH Nett gir deg større fleksibilitet som student. AMH har 20 års erfaring med nettskoledrift og har videreutviklet nettskolen for å optimalisere læringsrommet og styrke vårt pedagogiske opplegg. Vi benytter læringsplattformen Its Learning der du finner all informasjon og veiledning som du trenger i løpet av studiet. Her vil du få tilgang til videoforelesninger som du kan laste ned og se så ofte du vil, i tillegg til andre digitale læringsressurser som animasjoner og interaktive tester. Via en planlegger vil du få informasjon om hvilke emner og tema du bør jobbe med til hvilken tid for å komme deg gjennom hele faget innen eksamen. Som nettstudent ved AMH er du del av et interaktivt læringsmiljø. Du vil delta i kollokviegrupper og får tilgang til kollokvierom og diskusjonsforum, samt oppfølging av faglærer via e-post og fagchat. Det arrangeres nettsamlinger ved skolen i Oslo med fokus på praktiske øvelser, sammendrag av viktige temaer og repetisjon. Antall samlinger, og om de er frivillige eller obligatoriske, varierer fra fag til fag.

Våre tre avdelinger følger samme studie-/emneplan og våre dyktige foreleserne underviser ved alle tre avdelinger.

Besøk vår nettside for mer informasjon om studiesteder og utdanningstilbud!

Atlantis Medisinske Høgskole

Telefon: 23 20 11 00

Studiesteder:

 • Oslo
 • Spania
 • Nett

Utdanningstilbud

Kategori

 • Universitet og høgskole

Nivå

- Vis alle -
Bachelor, 3 år
Lavere nivå
Årsstudium

Studiested

- Vis alle -
Nett
Oslo
Dette lærestedet tilbyr 7 utdanninger innenfor filtrene du har valgt.
Tittel Sorter synkende Studienivå Studiested Kravkode Førstegang Ordinær
Anatomi og fysiologi Lavere nivå Oslo, Spania, Nett Lokalt opptak Lokalt opptak
Bachelor i ernæring Bachelor, 3 år Nett Lokalt opptak Lokalt opptak
Bachelor i medisin Bachelor, 3 år Oslo, Spania, Nett Lokalt opptak Lokalt opptak
Kost og ernæring Lavere nivå Nett Lokalt opptak Lokalt opptak
Årsstudium i grunnleggende ernæring Årsstudium Nett Lokalt opptak Lokalt opptak
Årsstudium i grunnleggende medisin Årsstudium Oslo, Spania, Nett Lokalt opptak Lokalt opptak
Årsstudium i psykologi Årsstudium Oslo Lokalt opptak Lokalt opptak