Nøkkelinformasjon
Om studiet
Her blir det ikke Grandiosa eller Toro-saus! På Gla'Mat lærer du å lage digg mat fra bunnen av, enten som flotte festmåltid eller som billig studentmat. Vi utforsker retter fra Norge og verden.
Bli med å bestem menyen
Du er selv med i planleggingen av menyen. Har du noe du ønsker å lære mer om, så prøver vi å få det til. Kanskje har du alltid drømt om å lage sushi fra bunn, eller konstruere din helt egen kake? På Gla`mat har vi kortreist mat som lages fra bunnen av i sentrum. Vi mener det er viktig at du vet hva du spiser og hva vi har rett rundt oss.
Hva lages
Vi lager koldtbord, middager, lørdagsmat, småretter, små og store kaker, gjærbakst, desserter, lefser - og mye, mye mer! Vi følger årstidene og lager mat med gode råvarer, som passer til sesongen.
Internasjonal mat
Vi ser ut fra vårt eget område og går på dypdykk i andre mattradisjoner enn vår egen. Gjennom elever, ansatte og andre som er tilknyttet Lundheim får vi muligheten til å bli kjent med andres tradisjoner og å ta del i deres matglede.
Nytt storkjøkken
Høsten 2017 tok vi i bruk et helt nytt storkjøkken med mye nytt utstyr med blant annet kombidamper, Kenwood, foodprosessor, NicerDicer, induksjonskomfyrer, steamer og mye mer. Kjøkkenet og mye av utstyret er også tilrettelagt for funksjonshemmede. Er du høy eller lav kan vi tilpasse kjøkkenet med blant annet å kjøre arbeidsbenker og noen overskap opp eller ned alt etter hva du trenger.