Nøkkelinformasjon
Om studiet
Norges råeste matlinje på en folkehøgskole. EAT passer for deg som elsker god mat, og har lyst til å beherske alt fra Pad Thai til avansert Michelinmat.
NB: Husk at på denne skolen velger du 2 LINJER! Du får større variasjon i hverdagen og kan skreddersy ditt år. Se mulighetene.
Vi skal utforske fantastiske smaker! Linjelæreren vår har erfaring fra flere Michelinrestauranter og skal lære deg metoder og teknikker til å lage alle de spennende rettene du drømmer om.
Topp hverdagen med studietur til Japan!
August og Martin (fra TikTok) skal ha inspirasjontimer i hvordan lage kjapp og digg mat. De forteller også hvordan du kan fime, redigere og lage spennende videoer, og kanskje starte din egen kanal på TikTok?
Truls og Hellstrøm er dommere i vår egen Kokkeskolen-konkurranse. Kanskje får du en stjernepin av Hellstrøm?
Om du er nybegynner eller har mye erfaring spiller ingen rolle. Lær av de aller beste. Vet du hvordan du lager hjemmelaget butter chicken, pad thai, sushi og dumplings? Eller hvordan du kan lage en lekker 5 retters middag hvor entrecoten er helt perfekt stekt, og sausen får gjestene til å trygle om mer? Hva med deilige desserter som panna cotta, eller Créme Brûlée? Og ikke minst saftige bakverk; vaniljeknute, kanelsnurr, kardemommebolle....
Mange lever på trist mat med posesupper og nudler, fordi de mangler ideer og kunnskap til å lage maten som de egentlig har lyst på. På EAT lærer du alt fra norsk til meksikansk, italiensk, thai, indisk, sushi, midtøsten, fransk, grill, med mer.
Skaff deg så god kontroll at du kan begynne å leke og blande teknikker, slik at du kan finne på dine egne retter.
Les mer på hjemmesiden.