Her skjer det mye hele tiden. Du blir med i et aktivt og kreativt miljø, med mange opplevelser, utfordringer og muligheter. 11 ulike linjer sørger for et mangfold av folk og fag. Du møter garantert mange flotte mennesker du vil lære mye av. Velkommen!

Nordmøre Folkehøgskule er verdens beste skole! Helt sant, men absolutt ikke objektivt. For objektive er vi ikke vi som jobber her, verken elever eller ansatte. Vi har et kjærlighetsforhold til skolen som gjør oss litt vel partiske. Det håper vi du skal bli også.

Skolen er velholdt med gode undervisningsrom, elevinternat og generelt godt undervisningsutstyr på alle linjer. Vi bygger om å pusser opp i mindre skala neste hele tiden og tør å påstå at vi er en flott skole også rent fysisk.

Av rom og utstyr kan nevnes at vi har stor scene, en mindre biscene, amfi med scene, godt utstyrt styrketreningsrom og cardiorom, stor gymsal og egen treningssal for kampsport.

Vi har fotballbane, øvingsrom for musikk, mørkerom, bibliotek, fotoatelier og filmrom med tilhørende redigeringsutstyr. I tillegg finner du badstue, E-Sport rom med eget nett med god kapasitet og flott dagligstue med plass til alle skolens elever. Du finner et eget spillrom med biljard og andre bordspill, og bordtennisbord.

Og om du tror det, vi lover ikke gull og grønne skoger. Vi lover mye mer. Vi lover slitsomme dager med frustrasjoner, arbeid og morro. Vi lover morratrøtte mysefjes og sure sokker. Vi lover humor, samhold, vennskap og muligheter. Og frihet, frihet til å ta sjansen å bare kaste deg ut i det. Ut i den store muligheten som bare ligger der og venter på deg, - på Nordmøre Folkehøgskule

Vi skal ta i mot deg så godt vi kan og gleder oss allerede til det. På Nordmøre Folkehøgskule, verdens beste skole.

Nordmøre Folkehøgskule

Telefon: 71 65 89 00
nordmore.fhs.no

Utdanningstilbud

Dette lærestedet tilbyr 11 folkehøgskoleutdanninger
Tittel Sorter synkende Interesser
2 års elev Andre fag og linjer
E-Sport Idrett, Media og kommunikasjon
Filmproduksjon Media og kommunikasjon, Animasjon
Filmskuespiller Musikk, scene og teater, TV, film, video
Fit for Future Solidaritet, bærekraft og miljø, Mat, kjøkken, Kunst og håndverk, Friluftsliv
Friluftsliv Friluftsliv, idrett og sport, Klatring, Kano, kajakk, Friluftsliv
FriSki Friluftsliv, idrett og sport, Friluftsliv
ITF TaeKwon-Do Kampsport/kampkunst, Friluftsliv, idrett og sport
Musikk - Samspill Musikk, scene og teater, Musikk
Tren Multisport, Friluftsliv, idrett og sport
Østlig Filosofi og Kampkunst Kampsport/kampkunst, Friluftsliv, idrett og sport