Her skjer det mye hele tiden. Du blir med i et aktivt og kreativt miljø, med mange opplevelser, utfordringer og muligheter. 9 ulike linjer sørger for et mangfold av folk og fag. Du møter garantert mange flotte mennesker du vil lære mye av. Velkommen!

Nordmøre Folkehøgskule er verdens beste skole! Helt sant, men absolutt ikke objektivt. For objektive er vi ikke vi som jobber her, verken elever eller ansatte. Vi har et kjærlighetsforhold til skolen som gjør oss litt vel partiske. Det håper vi du skal bli også.

Skolen er velholdt med gode undervisningsrom, elevinternat og generelt godt undervisningsutstyr på alle linjer. Store deler av skolen ble totalrenovert i 2014 så vi tør å påstå at vi er en flott skole også rent fysisk.

Av rom og utstyr kan nevnes at vi har stor scene, en mindre biscene, amfi med scene, godt utstyrt styketreningsrom og cardiorom, stor gymsal og egen treningssal for kampsport. Vi har fotballbane, øvingsrom for musikk, mørkerom, bibliotek, fotoatelier og filmrom med tilhørende redigeringsutstyr. I tillegg finner du badstue, E-Sport rom med eget nett med god kapasitet og flott dagligstue med plass til alle skolens elever. Du finner et eget spillrom med biljard og andre bordspill, og bordtennisbord.

Og om du tror det, vi lover ikke gull og grønne skoger. Vi lover mye mer. Vi lover slitsomme dager med frustrasjoner, arbeid og morro. Vi lover morratrøtte mysefjes og sure sokker. Vi lover humor, samhold, vennskap og muligheter. Og frihet, frihet til å ta sjansen å bare kaste deg ut i det. Ut i den store muligheten som bare ligger der og venter på deg, - på Nordmøre Folkehøgskule

Vi skal ta i mot deg så godt vi kan og gleder oss allerede til det. På Nordmøre Folkehøgskule, verdens beste skole.

Nordmøre Folkehøgskule

Telefon: 71 65 89 00
nordmore.fhs.no

Utdanningstilbud

Dette lærestedet tilbyr 9 folkehøgskoleutdanninger
Tittel Sorter synkende Interesser
2 års elev Andre fag og linjer
E-Sport Idrett, Media og kommunikasjon
Filmproduksjon Media og kommunikasjon, Animasjon
Filmskuespiller Musikk, scene og teater, TV, film, video
Friluftsliv Friluftsliv, idrett og sport, Klatring, Kano, kajakk, Friluftsliv
Friluftsliv, Interrail, Trening Friluftsliv, idrett og sport, Friluftsliv
Makeup Artist Scenografi, kostyme, teatersminke, Musikk, scene og teater, TV, film, video, Teater, drama, revy, musikal
Taekwon-Do, Kung Fu, Tai Chi Kampsport/kampkunst, Friluftsliv, idrett og sport
Tren Multisport, Friluftsliv, idrett og sport