Nøkkelinformasjon

logo
logo

Studiested

Porsgrunn
Horten

Nivå

Fagskolestudium

Studiepoeng

30.00

Studieform

Nettstudium, samlingsbasert

Studietempo

Deltid

Søknadsfrist

15. april

Godkjenninger

  • Nokut
  • Lånekassen

Antall semester

2

Opptakskrav

F-MAT-KRL0001

Antall studieplasser

30

Søknadskode (SO)

20418-29

Om studiet

Fagskoleutdanning i kjøkken- og restaurantledelse skal bidra til å sikre serveringsvirksomheter kompetente ledere, som kan medvirke til godt arbeidsmiljø, bedre kvalitet og høyere lønnsomhet i næringen.

Tilleggsinformasjon

Nettbasert med fysiske samlinger. Ukentlige nettsamlinger på ettermiddag/kveldstid, i sanntid en fast ukedag. To fysiske samlinger à 2-3 dager i løpet av studieåret. Veiledning etter avtale. Semesteravgift kr. 1800,-

Alle utdanninger innen