Nøkkelinformasjon

Trøndelag høyere yrkesfagskoles hovedlogo
Trøndelag høyere yrkesfagskoles hovedlogo

Studiested

Trondheim

Nivå

Fagskolestudium

Studiepoeng

30.00

Studieform

Undervisning ved lærestedet, nettstøttet, samlingsbasert

Studietempo

Deltid

Søknadsfrist

15. april

Godkjenninger

  • Nokut
  • Lånekassen

Antall semester

3

Opptakskrav

F-MAT-LOM0002

Antall studieplasser

20

Søknadskode (SO)

1660-33

Om studiet

NB! Dette studietilbudet vil bli tilbudt høsten 2024, men du søker direkte til Trøndelag høyere yrkesfagskole på eget søknadsskjema. Se www.thyf.no

Et studium for den som driver med lokalmat, eller som planlegger å gjøre det.

Hvordan skal jeg distribuere og selge mine produkter? Hvordan blir produksjonen lønnsom? Hva kan jeg gjøre for å sikre kvaliteten og vite at jeg selger trygg mat?

Studiet omhandler markedskunnskap, bedriftsøkonomi og matkunnskap – viktige emner for alle med produksjon, salg eller servering av lokalmat. Undervisningen er samlingsbasert og nettstøttet og går over 1,5 år.

 

Opptaksinformasjon

NB! Dette studietilbudet har ikke opptak i 2023.

Alle utdanninger innen