Fakta

Sted:
NMBU Campus Ås
Studietype:
Master, 2 år
Studieform: Undervisning ved lærestedet
Studietempo: Heltid
Studiepoeng:
120

Informasjon er oppdatert av NMBU - Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

3. januar 2024.

Om studiet

Marin matproduksjon - Trygghet og kvalitet (AQFood) er et engelsk masterprogram som fokuserer på marin matproduksjon. Studiet tar for seg hele produksjon- og distribusjonskjeden, ved å koble primær produksjon, inkludert marinkultur og villfangst, med prosessering og distribusjon til kundene gjennom kvalitet og trygghet.

AQFood er et dobbelt masterprogram med mobilitet, som tilbys i fellesskap av tre ledende universiteter i norden:

  • Norges teknisk-naturvitenskaplige universitet (NTNU)
  • University of Iceland (UoI)
  • Norges miljø- og biovitenskaplige universitet (NMBU)

Du tar det første året ditt ved ett av universitetene, for deretter å ta det andre året ditt ved ett av de andre universitetene. Det er ikke mulig å ta begge årene ved samme universitet.

Det tilbys tre studieretninger avhenging av hvilket universitet du velger det første studieåret:

  • Aquatic Production (første studieår ved NMBU)
  • Natural Resources (første studieår ved NTNU)
  • Marine Innovation and Sustainability (første studieår ved UoI)

Undervisningsopplegg

Undervisning ved institusjonen

Kvalifikasjon/tittel

Master of Science in Aquatic Food Production - Safety & Quality

Alle utdanninger innen