Fakta
Informasjon er oppdatert av NMBU - Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
3. januar 2024.
Om studiet
Marin matproduksjon - Trygghet og kvalitet (AQFood) er et engelsk masterprogram som fokuserer på marin matproduksjon. Studiet tar for seg hele produksjon- og distribusjonskjeden, ved å koble primær produksjon, inkludert marinkultur og villfangst, med prosessering og distribusjon til kundene gjennom kvalitet og trygghet.
AQFood er et dobbelt masterprogram med mobilitet, som tilbys i fellesskap av tre ledende universiteter i norden:
- Norges teknisk-naturvitenskaplige universitet (NTNU)
- University of Iceland (UoI)
- Norges miljø- og biovitenskaplige universitet (NMBU)
Du tar det første året ditt ved ett av universitetene, for deretter å ta det andre året ditt ved ett av de andre universitetene. Det er ikke mulig å ta begge årene ved samme universitet.
Det tilbys tre studieretninger avhenging av hvilket universitet du velger det første studieåret:
- Aquatic Production (første studieår ved NMBU)
- Natural Resources (første studieår ved NTNU)
- Marine Innovation and Sustainability (første studieår ved UoI)
Undervisningsopplegg
Undervisning ved institusjonen