Beskrivelse
Med en utdanning innen matvitenskap kan du for eksempel jobbe med produktutvikling og kontroll av matvarer.
På utdanningen kan du blant annet lære om temaer som matkjemi, ernæring, råvarer, mikrobiologi og produktutvikling.
Innholdet på denne siden lages ved hjelp av Norsk standard for utdanningsgruppering (NUS).
Se hvilke NUS-koder som gjelder for denne siden
- Næringsmiddelproduksjon, uspesifisert, høyere nivå (758199)
- Master, mat og teknologi, toårig (758105)
- Master, industriell matproduksjon, 1½-årig (758104)
- Master, mattrygghet (food safety), toårig (758103)
- Master, matvitenskap, toårig (758102)
- Cand.agric.-utdanning, næringsmiddelfag (758101)
- Næringsmiddelproduksjon (7581)
- Næringsmiddelproduksjon, uspesifisert, lavere nivå (658199)
- Bachelor, fiskeri- og næringsmiddelteknologi, treårig (658108)
- Bachelor, matvitenskap, treårig (658107)
- Bachelor, næringsmiddelteknologi, treårig (658106)
- Næringsmiddelteknisk utdanning, lavere nivå (658105)
- Næringsmiddelfag for fiskerisektoren, lavere nivå (658104)
- Høgskolekandidat, næringsmiddelteknologi, treårig (658103)
- Høgskolekandidat, næringsmiddelkvalitet og -analyse, toårig (658102)
- Høgskolekandidat, fiskeri- og næringsmiddelteknologi, treårig (658101)
- Næringsmiddelproduksjon (6581)
Denne listen lages ved hjelp av Norsk standard for utdanningsgruppering (NUS). Utdanningene som rapporteres til utdanning.no er merket med NUS-koder. Disse utdanningslistene gir deg informasjon om alle utdanninger som er merket med samme NUS-koder.