Beskrivelse
Studiene gir kompetanse på trygg matproduksjon, fra råvare til ferdig produkt. Du får kompetanse om blant annet matkjemi og krav til kvalitet ved produksjon av næringsmidler.
Innholdet på denne siden lages ved hjelp av Norsk standard for utdanningsgruppering (NUS).
Se hvilke NUS-koder som gjelder for denne siden
- Fagskoleutdanning, matteknikk, toårig (558106)
- Fagskoleutdanning, næringsmiddelteknikk (558104)
- Fagskoleutdanning, Fagarbeideren i den digitaliserte næringsmiddelindustrien (557908)
- Næringsmiddelproduksjon (5581)
- Næringsmiddelproduksjon, uspesifisert, påbygging til videregående utdanning (558199)
- Næringsmiddelteknikerskole (558101)
- Teknisk fagskole, linje for næringsmiddelteknikk, toårig (558103)
- Teknisk fagskole, næringsmiddellinje (558102)
Denne listen lages ved hjelp av Norsk standard for utdanningsgruppering (NUS). Utdanningene som rapporteres til utdanning.no er merket med NUS-koder. Disse utdanningslistene gir deg informasjon om alle utdanninger som er merket med samme NUS-koder.