Nøkkelinformasjon
Lærested
Studiested
Nivå
FagskolegradStudiepoeng
60.0Semester
Kostnader
4 000,- for hele studiet
Studieform
Undervisning ved lærestedet, nettstudium, nettstøttet, samlingsbasertStudietempo
DeltidOppstartsdato
HøstGodkjenninger
- Nokut
- Lånekassen
Om studiet
Studiet gir deg ny kompetanse innen områder som markedsføring, kommunikasjon, digitale verktøy og sosiale medier, destinasjonsutvikling, vertskap, næringsutvikling, bærekraftig virksomhet, innovasjon, produkt- og tjenesteutvikling, entreprenørskap, økonomi for bedriftsetablering, lokal og regional opplevelsesutvikling, digitale opplevelser og opplevelsesøkonomi. Vi legger også vekt i studiet på at studentene skal kunne bidra til destinasjonsutvikling og entreprenørskap for virksomheter.
Undervisningsopplegg
Studiet er organisert som nettbasert studium med faste nettsamlinger.
Studiet har et omfang på 60 studiepoeng og gjennomføres over 4 semestre deltid over 2 år.
Total studiebelastning er 1500 timer over 4 semestre.
Opptakskrav
- Bakerfaget
- Butikkslakterfaget
- Ernæringskokkfaget
- Ferskvarehandlerfaget
- Institusjonskokkfaget
- Industriell matproduksjon
- Kokkfaget
- Konditorfaget
- Kjøttskjærerfaget
- Pølsemakerfaget
- Servitørfaget
- Slakterfaget
- Sjømathandlerfaget
- Sjømatproduksjon
- Kontor- og administrasjonsfaget
- Reiselivsfaget
- Salgsfaget
Husk å legg ved dokumentasjon i form av vitnemål fra videregående og/eller bevis på bestått fagbrev.
Opptak kan også gjøres på bakgrunn av realkompetansevurdering, jf. forskrift om høyere yrkesfaglig utdanning ved Fagskolen Rogaland. https://lovdata.no/dokument/LTI/forskrift/2019-12-18-2022
Opptaksinformasjon
Utdanningen passer for deg som enten har fagbrev innen salgsfaget, kontor- og administrasjonsfaget, eller reiselivsfaget samt for deg som har fagbrev i restaurant og matfag. Har du relevant yrkeserfaring innen disse områdene, kan du søke på bakgrunn av realkompetanse.