Fakta

Sted:
Campus Oslo
Studietype:
Videreutdanning
Studieform: Samlingsbasert
Studiepoeng:
30

Informasjon oppdatert

29. april 2024.

Om studiet

Fordypningen Ledelse og endring består av tre kurs som til sammen gir deg perspektiver, kunnskap og verktøyene du trenger for å håndtere endring og skape gode, velfungerende team.

Ledelse er mer komplekst enn noen gang, og ledere må hele tiden håndtere små og større endringsprosesser.  Oppgavene som skal utføres krever mer samhandling enn før, og tverrfaglige team er en vanlig arbeidsform. De ansatte og den enkeltes motivasjon er vesentlig for at organisasjonen skal prestere og overleve. Hva skal til for å lykkes med dette?

Undervisningsformen er variert med vekt på å koble teori og praksis gjennom eksempler, case og erfaringsutveksling. På den måten blir også medstudentene dine en viktig kilde til læring, og som bidrar til å øke læringsutbyttet du tar med deg ut i praksis.  

Denne fordypningen er på 30 studiepoeng. Undervisningen foregår på fysiske samlinger på BI i kombinasjon med aktiviteter og fagstoff på BIs digitale læringsplattform. Samlingene er på dagtid (hele dager). Se timeplanen for flere detaljer.

Du må også beregne tid til selvstudium, arbeid med øvingsoppgaver, ev. gruppearbeid og eksamen.  

Fordypningen kan inngå i graden Bachelor of Management

Undervisningsopplegg

Fordypningen består av tre enkeltkurs som går over 2 semester

Gjennomføres høst:

  • Endringsledelse i praksis:
    Kurset er på  15 studiepoeng og gjennomføres over ett semester med to heldagssamlinger og tre webinarer. Hver samling er på to dager. 

Gjennomføres vår:

  • Effektive team:
    Kurset gir 7,5 studiepoeng og gjennomføres over ett semester. Kurset består av en kombinasjon av fysiske samlinger på campus og læringsaktiviteter på BIs digitale læringsplattform. Undervisningsformen er variert med vekt på å koble teori og praksis gjennom eksempler, case og erfaringsutveksling.
     
  • Motivasjon og selvledelse:
    Kurset består av 2 samlinger med 2 hele dager pr samling. Samlingene foregår ved fysisk oppmøte, og det legges opp til stor grad av involvering hos deltakerne. I tillegg til de fysiske samlingene, består kursets leveranse av et sett med digitale læringsressurser, som for eksempel podkaster, korte videoforelesninger, egenrefleksjon og refleksjonsoppgaver til pensum. Dette er ressurser som deltakerne jobber med på egen hånd i tiden mellom samlingene.