Velkommen til Molde Folkehøgskole

Lyst på et år med fartsfyllte aktiviteter, spenning og venner for livet? Gjør neste år til ditt år-med opplevelser du aldri vil glemme. Tidligere elever gir oss toppscore. Nå er det din tur til å oppleve Molde folkehøgskole. Opplev mestring i et godt miljø på Molde folkehøgskole. 


Kort vei til det meste

Molde folkehøgskole ligger unikt plassert like ved Moldefjorden. Det er kort vei til Molde sentrum og fantastisk utsikt mot de mektige Romsdalsalpene. I løpet av fem minutter er du ute i Moldemarka eller i havkajakk på Moldefjorden! 

Skolen ligger også nær gode sykkelstier, lysløyper, klatrevegg, skisenter, golfbane, høydepark, tennis, Gokart og fotballbaner. 
Som skole har vi og tilgang til sandvolleyball, Tennisbaner, Moldebadet, bowlinghall, teater, kino og Aker stadion med eliteseriekamper og Europaleauge kamper. Skolen har mange fasiliteter som skolekjøkken, auditorium, elevstuer, cafe, peisestue og musikkrom.

Flott treningssenter!


Vi har et flott treningssenter på skolen. Det er blant annet utstyrt med tredemøller, romaskiner, beinpressmaskin, multiapparat og vekter til disposisjon på fritida. Vi har egen spinningsal med 20 spinningsykler og egen CrossFit box. Du kan også benytte deg av skolens gymsal, yogarom, buldrevegg, låne havkajakk eller være sosial i skolens peisestue. Vi har egen RIB 24 f` m/ 250 HK som blir brukt på de ulike linjer til vannsport. Gode muligheter for bølgesurfing, sup og wakeboard eller vannski. Skolen har 15 stisykler med god kvalitet til undervisning i linjefag og valgfag. 
Molde folkehøgskole har eget naust disponibelt for klasser, elever og undervisning. Det er 2 min. å gå ned til sjøen for et bad eller for en kajakktur. Her vil det bli anledning å låne kajakk for de som gjennomfører våtkort og sikkerhetskurs ved skolen.

Molde Folkehøgskole

www.molde.fhs.no

Utdanningstilbud

Dette lærestedet tilbyr 11 folkehøgskoleutdanninger
Tittel Sorter synkende Interesser
CrossFit USA Trening og kosthold, Friluftsliv, idrett og sport, Kropp og sinn, Idrett
Fotball Adventure Friluftsliv, idrett og sport, Idrett, Fotball, Ballidretter
Fotball Spania Friluftsliv, idrett og sport, Idrett, Fotball, Ballidretter
Freeride POW Friluftsliv, idrett og sport, Ski, brett, snowboard, Kano, kajakk, Friluftsliv
Friluftsliv Explore Norge Friluftsliv, idrett og sport, Vinteridrett, Ski, brett, snowboard, Friluftsliv
Friluftsliv Fjell og Hav Friluftsliv, idrett og sport
Friluftsliv Topptur New Zealand Ekstremsport, Friluftsliv, idrett og sport, Vinteridrett, Friluftsliv
Idrett Adventure Sri Lanka Multisport, Friluftsliv, idrett og sport, Kano, kajakk, Idrett
Idrett Australia Multisport, Friluftsliv, idrett og sport, Idrett, Ballidretter
Lederlinjen Andre fag og linjer
Trening Helse Asia Trening og kosthold, Friluftsliv, idrett og sport, Idrett