Velkommen til skolen med det store hjertet! Med fokus på læring, sunn livsstil og livsglede så er et av våre mål å bidra til at våre elever utvikler en slitesterk selvfølelse. Vi tilbyr et inkluderende fellesskap der utfordringer, latter og god helse står på timeplanen. Sammen skal vi skape et fantastisk år!

Vi gleder oss til å ta imot deg på vår helt nye folkehøgskole der læring, helse og livsglede styrer hverdagen. Sammen skal vi skape et fantastisk år!  Spennende linjefag, utfordrende fellesfag og mange valgfag fyller ukene.

Klar for noe noe nytt? Sammen med de andre elevene vil du oppleve at Evje Folkehøgskole er så mye mer enn en vanlig skole! Fellesskap, aktivitet og fag du ikke visste du synes var morsomme – kort sagt – ny kunnskap, livsmestring og masse godt humør!

Vi har syv spennende linjer: Dyreomsorg, Stressfri Skaperglede, Natur & Friluftsliv, Musikk & Låtskriving, Grønn Action, Solidaritet & Bærekraft, og en egen stipendiatlinje for andreårs-elever. Uansett hvilken linje du velger, lover vi deg at du kommer til å bli utfordret, lære mye – ikke minst om deg selv – og ha det gøy!  

Fellesturer og linjeturer kommer til å gi deg opplevelser for livet. Hos oss får du være med på planlegging av linjeturer, fra A til Å - hvor går turen(e)?

Målet vårt er å skape en stressfri sone med læring uten press. Her får sjansen til å lære i ditt eget tempo sammen med medelever og lærere som vil deg vel. Du vil oppleve mestring og opparbeide en slitesterk selvfølelse.

Vi vil at elevene våre skal bli kjent på tvers av linjene, ha mange fellesopplevelser og få utfordringer sammen. Derfor er fellesfagene og valgfagene også viktige. Her blir det aktiviteter ute og inne, smakebiter fra alle linjefagene, hverdagsmestring og mye mer! 

Evje er stedet!

Evje Folkehøgskole

Telefon: 37 40 05 55
www.evjefhs.no

Utdanningstilbud

Dette lærestedet tilbyr 7 folkehøgskoleutdanninger
Tittel Sorter synkende Interesser
Dyreomsorg
Grønn Action Surfing, vannsport, seiling, Friluftsliv
Musikk & Låtskriving Musikk
Natur & Friluftsliv Klatring, Kano, kajakk, Jakt og fiske
Solidaritet & Bærekraft Filosofi, livssyn, etikk, Mat, kjøkken, Sosial, helse og omsorg
Stipendiat-linje Ledertrening
Stressfri Skaperglede Kunst, tegning, maling, Kunst og håndverk