Nøkkelinformasjon
Forskjellige studier innenfor fagfeltet mat og drikker. Her kan du finne studier både innenfor matproduksjon, salg og markedsføring, samt tilbud innen restaurantbransjen.
Utdanninger
Denne listen lages ved hjelp av Norsk standard for utdanningsgruppering (NUS). Utdanningene som rapporteres til utdanning.no er merket med NUS-koder. Disse utdanningslistene gir deg informasjon om alle utdanninger som er merket med samme NUS-koder.
Se hvilke NUS-koder som gjelder for denne oversikten
- Fagskoleutdanning, forpleiningsleder i maritim sektor, ettårig (583301)
- Næringsmiddelproduksjon, uspesifisert, påbygging til videregående utdanning (558199)
- Fagskoleutdanning, spekevareproduksjon, halvårig (558112)
- Fagskoleutdanning, øl-, mjød- og siderproduksjon, halvårig (558111)
- Fagskoleutdanning, bærekraftige matopplevelser, 1½-årig (558110)
- Fagskoleutdanning, verdiskapning i lokalmat, halvårig (558109)
- Fagskoleutdanning, lokal matkultur, toårig (558108)
- Fagskoleutdanning, vin og brennevin, halvårig (558107)
- Fagskoleutdanning, vin og brennevin (558105)
- Hotell- og restaurantfag, uspesifiserte, påbygging til videregående utdanning (544299)
- Fagskoleutdanning, hotell- og restaurantdrift, toårig (544206)
- Fagskoleutdanning, kjøkken- og restaurantledelse, halvårig (544205)
- Fagskoleutdanning, hotell- og restaurantkoordinator, ettårig (544204)
- Fagskoleutdanning, hotell- og restaurantfag (544203)
- Kjøkken- og restaurantledelse, ettårig (544201)
- Fagskoleutdanning, Handverksysting – verdiskaping i mjølkeforedling, ettårig (579926)