Nøkkelinformasjon

Logo Nordland fagskole
Logo Nordland fagskole

Lærested

Studiested

Stokmarknes

Nivå

Fagskolegrad

Studiepoeng

90.00

Studieform

Nettstøttet, samlingsbasert

Studietempo

Deltid

Søknadsfrist

15. april

Godkjenninger

  • Nokut
  • Lånekassen

Antall semester

4

Opptakskrav

F-MED-TMP0001

Antall studieplasser

30

Søknadskode (SO)

20396-16

Om studiet

Nå har du muligheten til å lære streaming og flerkameraproduksjon ved Nordland fagskole.

Produksjon av levende bilder blir en stadig mer sentral del av det moderne mediesamfunnet. Innhold som før var forbeholdt de store TV-kanalene, leveres nå via nett og mobil gjennom et mylder av plattformer og innholdsleverandører.

Fagskoleutdanningen Teknisk medieproduksjon skal gi studenten den nødvendige kompetansen til å levere varierte audiovisuelle produksjoner, direkte og i opptak, på et profesjonelt nivå for et spekter av oppdragsgivere.

Teknisk medieproduksjon er utviklet i samarbeid med bransjen.  Det nett- og samlingsbaserte studiet går over 3 semester (1,5 år) og gir 90 studiepoeng.

Du kan fint ta studiet i tillegg til eksisterende jobb, og det gir mulighet for støtte fra lånekassen. For mange av våre studenter vil oppgavene kunne løses i tilknytning til arbeidsplass. Studiet er gratis, men det må påregnes kostnader til bøker, egen PC/MAC, samt reise og opphold.

Skolen holder til i helt nye lokaler på Stokmarknes i Hadsel kommune. Her finnes de fleste studiofasiliteter, redigeringsrom og utstyr som studentene kan bruke.

Alle utdanninger innen