Regnsskapsskolen favoritt ikon

Fagskole
Utdanningen gir deg kompetanse til å utføre sentrale oppgaver innen regnskap og økonomi. Du lærer praktisk regnskapsføring, regnskapsanalyse og økonomistyring. Regnskapsskolen er NOKUT-godkjent som fagskoleutdanning og gir deg 30 fagskolepoeng.

Varighet

Et halvt år

Studietempo

Heltid, Deltid

Organisering

Nettstudium

Kostnader

32 800

NOKUT

NOKUT-godkjent

Om studiet

Gjennom regnskapsskolen får du kompetanse til å ivareta økonomi- og regnskapsfunksjonen i en liten eller mellomstor bedrift. Du har også kompetanse til å utføre sentrale oppgaver innen regnskap og økonomistyring ved et regnskapskontor eller i en større økonomiavdeling.

Du har rett til å bruke fagtittelen Regnskapskonsulent NKI. Utdanningen passer både for deg som ønsker jobb innen fagområdet, og deg som trenger å oppdatere og formalisere din kunnskap.

Undervisningsopplegg

Studiet tilbys som en fleksibel nettbasert undersvisning

Opptakskrav

Fullført videregående skole, fagbrev eller erfaring i forbindelse med jobb, kurs, frivillig arbeid og verv innen ulike organisasjoner. Send enten vitnemål fra videregående skole, fagbrev eller fyll ut skjema for realkompetanse.

Opptaksinformasjon

NKI Nettstudier har studiestart hver dag, hele året. Når vi har registrert din bestilling, mottar du passord til Nettskolen - og du er i gang!

Karrieremuligheter

Regnskapsskolen lærer deg praktisk regnskapsføring, regnskapsanalyse og økonomistyring. Dette er sentrale funksjoner i alle bedrifter, og du får en grundig innføring i de arbeidsoppgaver du er forventet å ivareta som regnskapsfører.

Nettstudiet er bygget opp på en lettfattelig måte og legger stor vekt på regnskapsforståelse. Du får grundig opplæring i føring og avslutning av regnskapet ved hjelp av regnskapsprogrammet Visma Global, et av markedets ledende beslutningsstøttesystemer.

Utdanningen gir deg også kunnskap om hvordan du setter opp et budsjett, utarbeider drifts-, investerings- og lønnsomhetskalkyler og gjør kritiske nøkkeltallsberegninger.

Kvalifikasjon/tittel

Regnskapskonsulent NKI