Prosjektlederskolen favoritt ikon

Fagskole
Denne utdanningen gir deg kompetanse til å lede prosjektarbeid og sikre effektiv og profesjonell gjennomføring av et prosjekt i både små og store bedrifter. Dette er kritisk og etterspurt kompetanse i næringslivet. Prosjektlederskolen er NOKUT-godkjent som fagskoleutdanning.

Varighet

Et halvt år

Studietempo

Heltid, Deltid

Organisering

Nettstudium

Kostnader

25 500

NOKUT

NOKUT-godkjent

Om studiet

Prosjektledelse er et eget fagfelt som krever systematikk og kunnskap. Prosjektlederskolen passer for deg som ønsker jobb innen prosjektledelse, og for deg som trenger å oppdatere og formalisere din kompetanse.

Utdanningen gir deg teoretisk og praktisk kunnskap om prosjektorganisering, teamarbeid, kommunikasjon og prosjektstyring. Du får også innføring i et av de mest brukte prosjektstyringsverktøyene på markedet; Goal Director.

Undervisningsopplegg

Studiet tilbys som en fleksibel nettbasert undersvisning

Opptakskrav

Fullført videregående skole, fagbrev eller erfaring i forbindelse med jobb, kurs, frivillig arbeid og verv innen ulike organisasjoner. Send enten vitnemål fra videregående skole, fagbrev eller fyll ut skjema for realkompetanse.

Opptaksinformasjon

NKI Nettstudier har studiestart hver dag, hele året. Når vi har registrert din bestilling, mottar du passord til Nettskolen - og du er i gang!