Helsesekretær Vg3 favoritt ikon

Annen utdanning
Denne utdanningen leder frem til at du kan søke autorisasjon som helsepersonell. Som helsesekretær kan du jobbe på legekontorer, sykehus, helsesentre, legevakter, NAV-kontorer og i bedriftshelsetjenesten. Vær oppmerksom på at du selv må skaffe deg praktisk erfaring fra for eksempel et legekontor.

Studienivå

Vg3

Organisering

  • Nettstudium

Kostnader

39 000

Semester

1

Om utdanningen

Som helsesekretær er du ofte den som møter pasienten først ved ankomst til behandlingsstedet. Du arbeider selvstendig innenfor ditt område med store krav til service, effektivitet og nøyaktighet. Denne utdanningen gir deg kompetanse til å håndtere både faglige utfordringer og mellommenneskelige forhold.

Helsesekretær Vg3 gir deg de teoretiske kvalifikasjonene du trenger. I tillegg er det viktig at du har vært i praksis før du skal ta eksamen, så vi anbefaler deg å søke praksisplass på et legesenter eller sykehus.

Kurs som inngår:

Undervisningsopplegg

Studiet tilbys som en fleksibel nettbasert undersvisning

Anbefalte forkunnskaper

Helseservicefag Vg2 (eller VK1). Hvis du ikke har noen relevant utdanning fra før, må du begynne på Helse- og sosialfag Vg1.

Har du utdanning/praksis innen helsearbeid, kan du kontakte opplæringsetaten i fylke forrealkompetansevurdering i forhold til forkunnskaper.

Opptaksinformasjon

NKI Nettstudier har studiestart hver dag, hele året. Når vi har registrert din bestilling, mottar du passord til Nettskolen - og du er i gang!

Tilbys ved:

  • NKI Nettstudier