Arbeidslederskolen favoritt ikon

Fagskole
Dette er en solid og praktisk utdanning som kvalifiserer deg til å bli førstelinjeleder eller mellomleder innen både privat og offentlig sektor. Arbeidslederskolen er NOKUT-godkjent som fagskoleutdanning og gir deg 30 fagskolepoeng.

Varighet

Et halvt år

Studietempo

Heltid, Deltid

Organisering

Nettstudium

NOKUT

NOKUT-godkjent

Om studiet

Mange førstelinjeledere og mellomledere er meget dyktige i faget sitt, men mangler teoretisk utdanning innen ledelse. Arbeidslederskolen passer både for deg som ønsker jobb som mellomleder, og deg som trenger å oppdatere og formalisere din kunnskap innen ledelse.

Arbeidslederskolen baserer seg på praktiske og relevante situasjoner fra arbeidslivet og gir deg den kompetansen du trenger for å mestre kravene som settes til en moderne leder.  Et grunnleggende kurs i økonomi og regnskapsforståelse inngår som en viktig del av studiet.

I samarbeid med lokale partnere tilbyr vi klasseundervisning -  se oversikt over våre partnere her.

Undervisningsopplegg

Studiet tilbys som en fleksibel nettbasert undersvisning

Opptakskrav

Fullført videregående skole, fagbrev eller erfaring i forbindelse med jobb, kurs, frivillig arbeid og verv innen ulike organisasjoner. Send enten vitnemål fra videregående skole, fagbrev eller fyll ut skjema for realkompetanse.

Opptaksinformasjon

NKI Nettstudier har studiestart hver dag, hele året. Når vi har registrert din bestilling, mottar du passord til Nettskolen - og du er i gang!

Karrieremuligheter

Med Arbeidslederskolen kvalifiserer du deg til arbeid som førstelinjeleder eller mellomleder i bedrifter både innenfor privat og offentlig sektor.