Nøkkelinformasjon

Om studiet

Prøv ulike idretter og aktiviteter: Aquaskipping, trikking, paintball, alpint, gokart, racketsport, ballspill, friluftsliv, skyting, klatring m.m. Studietur til Kenya.

Her får du mulighet til å utfordre deg selv. Samhold, teambuilding og mange aktiviteter er stikkord for linja. Ballidretter som volleyball, fotball, håndball, badminton, basketball, tennis, squash, bordtennis, rugby, actionball og innebandy m.m. spiller vi i haller i nærheten av skolen. Vi drar på fjellturer, på hyttetur og kjører alpint. Vi har egen beachvolleyballbane og spiller også beachvolley på turen til Kenya. 

Stavanger er det mange flotte baner for golf og frisbeegolf som vi benytter. I tillegg har vi flere ishaller like ved skolen. Her drar vi for å spille ishockey og curling. Ellers har vi "surprise-dager" der vi får med oss andre aktiviteter og opplevelser. 

I starten av skoleåret besøker vi en annen folkehøgskole der vi har ulike vannsport-aktiviteter. Rafting i elver og svømming i skolens svømmehall er også en del av linjeopplegget. Noen dager trener vi styrke, kondisjon og utholdenhet på treningssenter eller ute. 

Gjennom skoleåret lærer vi også av hverandre og du får mulighet til å presentere en idrett du selv liker: Min idrett

Opptak til studiet

Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.