Kickboxing og fitness favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Frilynt folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Kampsport og fitnesstrening for både nybegynnere og erfarne utøvere. Høy intensitet, bratte læringskurver og lærer som har internasjonale titler i kickboxing. Treningsleir i eksotiske Thailand.

 • Vil du lære kampsport og komme i ditt livs form?
 • Søker du etter et spennende år?
 • Er du trenings- og lærevillig?
 • Her møter du topp motiverte og erfarne instruktører
 • Du får individuell oppfølging og variert undervisning
 • Studietur til eksotiske Thailand

  På denne linja vil kickboxing stå i fokus, men treningene vil være både fleksible og varierte. Vi har også varierte treningsformer i undervisningen med innslag av både crossfit, body fit, kettle bells, trening med dekk, bakkeløp, trappeløp, kickboxingtrening i basseng, core trening og mye mer.

  Kickboxing & Fitness har også et samarbeid med treningssenteret Care i Levanger, hvor vi drar og trener styrketrening med jevne mellomrom. Her blir det mye trening hvor du får individuell oppfølging, slik at du utvikler deg selv til en dyktig kampsportutøver.

  Denne linjen inneholder også noe teori, slik at du lærer deg å planlegge, gjennomføre og ikke minst forstå din egen treningsituasjon.

  Det er ikke nødvendig at du har bakgrunn fra kickboxing for å kunne ha nytte av denne linjen.Dette er et tilbud både for de som vil satse seriøst innen kickboxing,og for de som vil lære seg denne kampsporten.

I løpet av skoleåret vil det også komme en rekke kjente kjente navn å undervise klassen. Et eksempel er blant annet selveste 7x verdensmester Thea Næss som kommer på besøk i 2 dager og legger opp til morsomme økter. 

Vil du ha et opplevelsesrikt år med mye trening i kampsport er dette noe for deg.

Følg oss gjerne på instagram

instagram: skofokickboxing

I
ntervju med elever:

Lea Hagberg

Beate Strongman

Aurora Paulsen