Nøkkelinformasjon

Om studiet

Dramatisk landskap og magisk lys. Lær mer om fotografering med naturen som klasserom. Spennende turer i fjell, fjorder og kjente nasjonalparker. Hval og havørnsafari. Og øyhopping på Nordlandskysten.

FOR DEG SOM

  • vil komme nært naturen
  • vil utvilkle et personlig uttrykk
  • vil gi bildene nye dimensjoner

– et år med kamera i magiske Lofoten! Få med deg det ville landskapet, lysets skiftninger gjennom året, og øyrikets fugle- og dyreliv. Opplev høstfargene, blåtimene i snødekt landskap, nordlyset som spraker over vinterens nattehimmel, og de lyse vårnettene. Fang havørna og spekkhoggerne med kamera, og møt mennesker som lever sine liv i pakt med naturen!

Bildet er fjernet.

På naturfotolinja kombinerer vi fotograferingen med et aktivt friluftsliv, og i den første delen av skoleåret er vi på flere lengre turer. På dagsturer i forskjellige deler av Lofoten blir du godt kjent i øyriket, og du får stifte bekjentskap med dyre- og fuglelivet.

Etter jul nyter vi det fantastiske vinterlyset, og drar bla. På hvalsafari på Andenes, og en ukestur på ski i fjellet. Og når påske nærmer seg er Lofotfisket i full gang, og da er det liksom hele Lofoten våkner fra vinterdvalen!

Gjennom året får du møte en rekke gjestelærere som er blant de beste på sine fagfelt.

LES MER OM LINJA PÅ VÅR HJEMMESIDE >>>

BESØK VÅRT INSPIRASJONSGALLERI >>>

Opptak til studiet

Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.