Nøkkelinformasjon

Om studiet

Utforsk street food i metropolen Tokyo. Turer til gård, skog og hav. Lær å lage mat med ferske, norske råvarer på vårt velutstyrte skolekjøkken. Alt fra hverdagsmat til å dekke festbordet.

Er du klar for å ta matlaging til et helt nytt nivå?

  • Lag mat fra bunnen av – Alt fra enkle hverdagsretter til imponerende festmåltider!
  • Studietur til Tokyo! – Utforsk en av verdens råeste matbyer, full av street food, kultur og uforglemmelige opplevelser.
  • Food Lab: Vi eksperimenter med smaker og teknikker
  • Vi bygger og drifter vår egen food truck – Få hands-on erfaring med ekte street food, fra kjøkken til salg.
  • Kombinasjon av street food og ferske, norske råvarer
  • Besøk lokale gårder og høst fra naturen – Få en dypere forståelse for råvarene du bruker.
  • Vi planlegger vår egen reise i Europa, og utforsker mat og kultur sammen!

Bli med på en matreise du aldri vil glemme!

På vår matlinje kombinerer vi det beste fra to verdener:street foodfra spennende matkulturer og norskeråvarer, gjerne rett fra naturen. Her får du lære å lage digg mat fra bunnen av, enten det er noe enkelt til hverdags eller spektakulære festmåltider.

Food Lab - vi eksperimenterer med smaker!
Her tester vi nye teknikker og smakskombinasjoner. Sammen utfordrer vi smaksløkene og skaper retter som virkelig imponerer.

Vår egen food truck - lær å lage og selge street food!
Vi bygger og driver en food truck der vi tar maten ut til folket! Du får praktisk erfaring med å lage, selge og presentere mat på ekte street food-vis.

Opptak til studiet

Folkehøgskolene starter opptaket 15. november hvert år.