Siviløkonomstudiet (Heltid) favoritt ikon

Universitet og høgskole
Siviløkonomstudiet er en bred og allsidig utdanning med stor vekt på faglig kompetanse. Studiet er næringslivsrettet med en internasjonal orientering. På BI får du i tillegg utviklet ditt ”Business engelsk” som er en stor fordel i et globalisert næringsliv. Er du klar for utfordringen?

Studienivå

Master, 5 år

Organisering

  • Undervisning ved lærestedet

Studiepoeng

300

Semester

10

Om studiet

Studiet er et femårig løp. Det betyr at du studerer på bachelornivå i tre år, før du rykker opp til master. Studiet er krevende, for både Norsk og internasjonalt næringsliv krever stadig mer  kompetanse. Ønsker du å møte disse kravene er siviløkonomstudiet det rette valget. Du lærer å tenke analytisk og strategisk, og får et sterkt utgangspunkt for din karriere.

Dette studiet gir deg ikke bare en mastergrad, men også tittelen Siviløkonom. De første tre årene bygger du en solid faglig kompetanse, og i de to siste årene velger du den spesialiseringen du ønsker å fordype deg i. Siviløkonom er en høyt anerkjent tittel, og gir deg et stort mangfold av muligheter i arbeidslivet. Visste du at 1 av 4 norske toppledere har utdanning fra BI? Svært mange av disse er nettopp siviløkonomer. Det sier noe om hvor sterkt du vil stille med en slik utdanning. Vi tilbyr et stipend for siviløkonomer på dette studiet, les mere her: https://www.bi.no/studier-og-kurs/stipender/stipend-for-sivilokonomer/

Som siviløkonomstudent har du stor valgfrihet gjennom hele studieløpet. Du kan i stor grad skreddersy din grad etter egne faglige ambisjoner og behov. Valget er ditt!

Etter tre år får du tittelen Bachelor i økonomi og ledelse (Bachelor of Science in Business and Economics), og etter fem år oppnår du tittelene Siviløkonom og Master i økonomi og ledelse (Master of Science in Business and Economics).

Kvalifikasjon/tittel

Siviløkonom

Tilbys ved:

  • Handelshøyskolen BI - campus Oslo