Fakta

Sted:
BI Nettstudier
Studietype:
Bachelor, 3 år
Studieform: Nettstudium
Studietempo: Heltid, deltid
Studiepoeng:
180

Informasjon oppdatert

17. januar 2023.

Om studiet

Bachelorstudiet i økonomi og administrasjon tilbyr en spesialisering innen regnskap på det tredje og siste trinnet. Studiet gir deg en yrkesrettet utdanning, og fyller det faglige kravet dersom du ønsker å bli autorisert regnskapsfører (ARF).

Handelshøyskolen BI er landets største tilbyder av det faglige kravet for å få denne beskyttede tittelen. Du kan søke Finanstilsynet om tittelen autorisert regnskapsfører (ARF) hvis du i tillegg til utdanningen har minst to års relevant arbeidserfaring.

Utdanningen må oppfylle profileringsemnene i anbefalt plan for bachelor i økonomi og administrasjon – profilering regnskapsfører vedtatt av Nasjonalt råd for økonomisk-administrativ utdanning (NRØA).

Opptakskrav

Har du bachelorgrad i økonomi og administrasjon eller høyere grad enn bachelorgrad fra tidligere?

  • Da vil du trenge en vurdering fra oss av hvilke profileringsemner du mangler. Disse kan så tas som enkeltkurs.
  • For å få gjort en vurdering av din utdanning må du sende oss dokumentasjon på din utdanning, NOKUT-godkjenning (dersom fra utlandet), samt kursbeskrivelser på norsk eller engelsk.

Har du ikke bachelor i økonomi og administrasjon eller høyere grad enn bachelorgrad?

  • Da må du vurderes for innpassing i ny grad eller tilpasning til den graden du har.
  • For å få gjort en vurdering av din utdanning må du sende oss dokumentasjon på din utdanning, samt kursbeskrivelser på norsk eller engelsk. De som har utdanning fra utlandet må legge ved NOKUT-godkjenning.
  • Har du ikke utdanning fra tidligere, må du gjennomføre bachelorstudiet i økonomi og administrasjon med regnskapsførerutdanning.

Alle utdanninger innen