Bachelor i Creative Industries Management favoritt ikon

Universitet og høgskole
Har du lyst til å jobbe i en kreativ bransje? Dette studiet gir deg en skreddersydd utdanning for spennende jobber på felt som musikk, film, design, spill, litteratur, scenekunst, visuell kunst og mye mer.

Studienivå

Bachelor, 3 år

Organisering

  • Undervisning ved lærestedet

Søknadsfrist

15. april 2019

Studiepoeng

180

Semester

6

Om studiet

Det finnes knapt mer levende bransjer enn de vi finner innen kulturlivet og den kreative næringen. Derfor er det ikke rart at mange gjerne ønsker seg en jobb innen disse bransjene. Og når  konkurransen er hard, er det viktig å ha best mulig kort på hånden i form av utdanning. Med en Bachelor i Creative Industries Management får du en anerkjent kompetanse som gjør deg kvalifisert til et stort spekter av jobber innen musikk, film, design, spill, litteratur, scenekunst, visuell kunst med mer. Kanskje akkurat jobben du drømmer om?

Ønsker du å jobbe med ledelse og organisasjon innen en kreativ bransje, er det viktig å ha god økonomisk og administrativ innsikt. Studiet er også godt egnet dersom du allerede har en kunstnerisk eller kreativ bakgrunn, men i tillegg ønsker en praktisk økonomisk skolering.

Tilbys ved:

  • Handelshøyskolen BI - campus Oslo