Velkommen til et opplevelsesrikt år midt i hjertet av Trøndelag. Her kommer du garantert til å få beina godt plantet på jorda mens hodet ditt får nye tanker og ideer og du får venner for livet. Vi har 8 linjer med studieturer til bl.a USA, Thailand og Brasil. Ved oppstart drar vi på felles fjelltur. 

Sjekk våre nye nettsider: www.skognfhs.no


Skolen ligger midt blant vakre gårder i Levanger kommune i Trøndelag. Her finnes både fjell og fjord, og lurer du på hva et kulturlandskap er, bare se ut vinduet. Jorder og enger grenser til skog og sjø på alle kanter. Vi har internatkapasitet til 115 elever, og i snart 120 år har vi satt vårt preg på bygda Skogn. 

Vi på Skogn folkehøgskole bryr oss ikke så mye om du er en hipster, rocker, punker, soss, byfis eller bondeknøl. En grunnleggende ting i Trønderriket er at vi alle er mennesker med omtrent de samme utfordringene - og mulighetene. Vi har alle en spesiell erfaring fra vårt liv som gjør hver av oss interessant som menneske.

 • Internat 
  Vi har 8 ulike avdelinger med alt fra 9 til 18 beboere. Dere som bor på samme avdeling deler kjøkken, stue og bad. Dere vil nok bli godt kjent gjennom kortspill, prating, synging, diskusjoner, småkrangling, rydding og vasking.

 • Mat 
  Vi setter stor pris på mat på skolen vår, og vi synes at enkel, ren, naturlig og ærlig mat er viktig. Utgangspunktet vårt er å bruke mest mulig av det som kan dyrkes og vokse der vi bor, og at vi skal klare å lage enkel og variert mat ut av det.

 • Undervisning
  Består av linjefag, fellesfag og valgfag. Vi har også mange prosjekter og aktiviteter.

 • Alt inkludert
  Som elever skal dere ha de samme turene og de samme mulighetene. Det vil si at når du begynner på en linje så er alle normale utgifter dekket.


Skogn folkehøgskole

Telefon: 74 08 57 20
www.skognfhs.no

Utdanningstilbud

Dette lærestedet tilbyr 7 folkehøgskoleutdanninger
Tittel Sorter synkende Interesser
Bue - jakt og fiske Nord-Amerika, Friluftsliv, idrett og sport, Ledertrening, Friluftsliv
Fiske og friluftsliv Nord-Amerika, Friluftsliv, idrett og sport, Jakt og fiske, Friluftsliv
Foto din stil Nord-Amerika, Kunst, tegning, maling, Media og kommunikasjon
Håndball Trening og kosthold, Friluftsliv, idrett og sport, Håndball, Ballidretter
Kickboxing og fitness Trening og kosthold, Kampsport/kampkunst, Friluftsliv, idrett og sport, Idrett
Livslinja - kreativitet, helse, livsstil Trening og kosthold, Friluftsliv, idrett og sport, Kunst og håndverk, Friluftsliv
USA film og friluftsliv Kultur, Reise, språk og kultur, Friluftsliv, TV, film, video