Midt i Norge finner du fantastiske Helgeland, og midt på Helgeland finner du Helgeland Folkehøyskole 45 minutter fra verdens vakreste kyst. Du samler minner for livet rett utenfor din egen stuedører i tillegg at du besøker flere land i både Europa og Afrika

Vi lover å gjøre alt vi kan for at du skal få ett fantastisk år på Helgeland Folkehøyskole. Et år på skolen vår skal være et positivt minne for livet. Et år med opplevelser, vennskap, utvikling og dannelse.

Vi vil at du skal merke at vi bryr oss og heier på deg. Vi feirer alle bursdager med kake og stor ståhei, vi byr på frokost på senga og vi tar gjerne imot besøk hjemme i stua. Det er sånn vi vil ha det. Vi vil at Helgeland Folkehøyskole skal være som hjemme, bare borte.

Vi vet at å velge skole er et viktig valg som kan få stor betydning for resten av livet ditt. Dersom du har spørsmål til oss, så ta kontakt. Du når Solveig Hosøy på e-post eller telefon 980 76 857. Vi håper du tar deg tid til en prat med oss, og at du rådfører deg med foreldrene dine eller andre som kjenner deg godt. Det hadde vært stor stas å ønske deg velkommen til åpningsfesten!

Helgeland Folkehøyskole

Telefon: 75115000
www.helgelandfhs.no

Utdanningstilbud

Dette lærestedet tilbyr 6 folkehøgskoleutdanninger
Tittel Sorter synkende Interesser
Disippelliv Filosofi, livssyn, etikk, Bibelfag, Barn og ungdom
Global Misjon Internasjonal solidaritet, Afrika
LED Ledertrening
Multisport/Fotball Ekstremsport
Trening/Livsstil Kropp og sinn, Idrett
X-Sport/Friluftsliv Jakt og fiske, Idrett, Friluftsliv