Den frilynte skolen i Kristiansand. Vi har et mangfold av linjer og et internasjonalt miljø. Spennende reisemål. Mange og varierte valgfag. God mat og heftig utsikt utover Kristiansands skjærgård.

Agder folkehøgskole gir deg alle muligheter til å leve et aktivt liv både faglig og sosialt. Skolen er frilynt, og med en beliggenhet du skal lete lenge etter. Usjenert og samtidig bynært. Kristiansandsskjærgården nyter du sammen med frokosten før felles morgenstemning og linjefag. Ettermiddagen brukes til et mangfold av valgfag, sosiale aktiviteter eller rett og slett en tur rundt det idylliske Kvernhusvannet. På kvelden tar du en tur til Kristiansand for å gå på kino, teater eller prøver ut en av restaurantene i byen.

En perfekt kveld kan like gjerne være en internasjonal kveldsmat etter en yogatime i gymsalen. Vi kaller oss en internasjonal skole, kanskje mest fordi vi har mange internasjonale elever som setter sitt preg på hverdagen. Hva med en koreansk eller russisk venn som kan gi deg et blikk inn i deres liv, smake på deres mat, og la fordommene falle.

Livet på skolen skapes av dere. Vi gir rammene, så lever hvert årskull sitt unike liv. Mye latter, mye glede og mye læring, og læringsarenaer finnes overalt. I klasserommet, i matsalen, som også byr på god og variert mat, i møte med en medelev, i samvær på internatet, eller som fyrbøter i vår koselige peisestue.

Det vi opplever som fantastisk, er når unge fra hele landet skaper noe sammen, og i tillegg kan krydre det hele med en bit av verden. Vi ønsker at du skal sitte igjen med trygghet, vennskap og kunnskaper som kan bistå deg gjennom resten av livet. 

Agder Folkehøgskole

Telefon: 38168200
www.agder.fhs.no

Utdanningstilbud

Dette lærestedet tilbyr 7 folkehøgskoleutdanninger
Tittel Sorter synkende Interesser
Checkpoint Charlie - en reise i europeisk historie Kultur, Reise, språk og kultur, Samfunnsfag
Film Media og kommunikasjon
Friluftsliv og fotoreiser Friluftsliv, idrett og sport, Friluftsliv, Foto, Asia
Global utvikling Solidaritet, bærekraft og miljø, Reiseliv, Asia, Afrika
Kunst - Kultur Kunst, tegning, maling, Kunst og håndverk, Håndverksteknikker
Norwegian Language and Culture Reise, språk og kultur, Språk, Norsk, Friluftsliv
Reiseliv og Utvikling Reise, språk og kultur, Asia