Mennesker, medier, musikk og miljø er de vesentligste elementer i skolens hverdag. All virksomhet ved skolen har som mål å sette oss i stand til å mestre våre liv, og ha krefter til å påvirke våre omgivelser. Vi jobber for et sterkt fellesskap og et trygt skolemiljø der du kan utvikle deg til å bli den du vil være!

Anbefales på det varmeste! Året 18/19 på Fotolinja var det mest transformative året jeg har hatt så langt. Du får prøve deg på drømmer du måtte gå med i trygge og støttende omgivelser, du har lærere og ansatte som virkelig bryr seg og du får venner for livet. Angrer ikke et sekund! (Eirunn Oppheim, elev FOTO 2018-19).

Anbefaler virkelig Skjeberg Folkehøgskole, en fantastisk skole, der man lærer og opplever mye. Skolen har fantastiske lærere/ansatte, samt at man møter mange herlige mennesker og får venner for livet. (Kristel Mølvig, elev SPORT 2018-19). 

Fag og utstyr

Skjeberg Folkehøyskole er opptatt av å tilby deg som elev et moderne og oppdatert læringsmiljø. Vi har utstyr som er tilpasset dagens krav, slik at du møter tilsvarende hverdag her som i andre sammenhenger innenfor faget. Alle våre verksteder innen foto, musikk, grafisk, film, TV og nettpublisering holder høyt nivå. Under sidene til linjene (www.skjeberg.fhs.no) vil du finne flere detaljer om faglig innhold og hvilket utstyr vi bruker! Skolen har egen scene med blackbox, AV, konsertlyd og lysrigg for konserter, elevkvelder og underholdning. 

Her kan du se litt av skolen - sett fra et par elever sin synsvinkel.

For de treningsivrige er skolens treningsrom delt i en cardioavdeling med sykler og tredemøller, og en styrkeavdeling for crossfit, monkeybar og slyngetrening. I tillegg har vi gymsal og gressbane for fotball. I nærhet til skolen finnes svømmehaller, squashall, bowling, golf og mye mer! 

 Se hva Kristian mener om Skjeberg Folkehøyskole?

Skjeberg Folkehøyskole

Telefon: 404 19 855
www.skjeberg.fhs.no

Utdanningstilbud

Dette lærestedet tilbyr 6 folkehøgskoleutdanninger
Tittel Sort descending Interesser
Filmproduksjon TV, film, video, Media og kommunikasjon, Animasjon
Foto Nord-Amerika, Media og kommunikasjon, Foto
Grafisk design Kunst og håndverk, Grafisk design, Animasjon
Media Radio og podcast, TV, film, video, Media og kommunikasjon
Musikkproduksjon Pop, rock, vise, band, Musikk, Lyd-, lys-, sceneteknikk
Sportsjournalistikk & idrett Fotball, Media og kommunikasjon, Journalistikk