Nøkkelinformasjon

Lærestedets logo
Lærestedets logo

Studiested

Trondheim
Gjøvik

Nivå

Bachelor, 3 år

Studiepoeng

180.00

Semester

6

Studietempo

Heltid

Velg alternativ

Opptakskrav

MATRS

Poenggrenser 2020

  • 45.20 (primær)
  • 49.80 (ordinær)

Studieplasser

98

Søknadskode (SO)

194300

Opptakskrav

MATRS

Poenggrenser 2020

  • 52.50 (primær)
  • 56.30 (ordinær)

Studieplasser

58

Søknadskode (SO)

194940

Informasjonen kommer fra Samordna Opptak.

Om studiet

Bachelorstudiet i Digital infrastruktur og cybersikkerhet gir deg en ettertraktet kompetanse innen cybersikkerhet, robuste datanettverk og moderne IT-drift med virtualisering og skyløsninger. Dette er svært etterspurt i arbeidsmarkedet.

I studiet lærer du de praktiske ferdighetene arbeidsmarkedet etterspør innenfor infrastruktur og sikkerhet. Du lærer å planlegge og realisere virtuelle maskinparker, tolke trusselbildet og bli god på overvåking og sikkerhet.

Dette studiet gir deg en grundig og generell informatikkutdanning kombinert med en profesjonsrettet og praktisk kompetanse. Hos oss lærer du det markedet etterspør av praktiske ferdigheter innenfor infrastruktur og sikkerhet. Du lærer å planlegge og realisere virtuelle maskinparker, du lærer å tolke trusselbildet og blir god på overvåking og sikkerhet i digital infrastruktur. Samtidig kvalifiserer du deg til ytterligere utdanning på masternivå.

Studiet tilbys i Trondheim og Gjøvik. Hvis du vil studere videre etter fullført bachelorutdanning tilbyr NTNU flere aktuelle 2-årige masterutdanninger. Etter fullført utdanning kan du gå ut i arbeidslivet eller fortsette på en to-årig mastergradsutdanning.

Alle utdanninger innen