Fakta

Sted:
Gjøvik
Studietype:
Master, 2 år
Studieform: Undervisning ved lærestedet
Studietempo: Heltid
Studiepoeng:
120

Informasjon er oppdatert av NTNU Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

9. februar 2024.

Om studiet

Nå som kunstig intelligens og virtuell virkelighet har inntatt hverdagen vår er det viktig å forstå hvordan disse teknologiene fungerer og brukes. Lær å mestre teknologien for å utvikle applikasjoner, verktøy og systemer for digitale medieapplikasjoner.

I dette studiet kan du spesialisere deg i web, mobil, avansert applikasjonsutvikling, desentralisert teknologi, farge- og bildebehandling eller visuell databehandling. Studiet gir deg vitenskapelige og analytiske ferdigheter til å se teknologiens muligheter.

Med dette masterstudiet kan du bidra til å forhindre klimautslipp, hindre naturkatastrofer, redde liv, avdekke alvorlig sykdom eller lage underholdning. Vi har blitt avhengige av teknologier for applikasjoner.

Du kan jobbe som programvareingeniør eller med utvikling av domenespesifikke programvareløsninger, dataspillteknologi, maskinlæring, kunstig intelligens, virtual reality og simulatorer og grafiske visualiseringssystemer. Du får en kompetanse som er svært ettertraktet i arbeidslivet.

Etter en master er det mulig å ta en doktorgradsutdanning (ph.d.).

Undervisningsopplegg

Undervisning ved institusjonen

Kvalifikasjon/tittel

Master in Applied Computer Science