Fakta

Lærested:
Sted:
NSKI Høyskole Oslo
Studietype:
Bachelor, 3 år
Pris:

57 000,- per semester

Studieform: Undervisning ved lærestedet
Studietempo: Heltid
Studiepoeng:
180
Søknadsfrist: 8. februar

Informasjon oppdatert

10. januar 2024.

Om studiet

En unik utdanning med vekt på filmskuespill!

Drømmer du om å bli skuespiller? – om å skape karakterer og fordype deg i roller som ligger langt unna deg selv?

Med en bachelor fra NSKI får du verktøyene, erfaringene og tyngden du trenger for å leve av skuespillerdrømmen!

Bachelorgradsstudiet i skuespillerfag har som mål å utdanne profesjonelle skuespillere med hovedfokus på filmskuespill, men studiet retter seg også inn mot sceniske prosjekter og produksjoner.

Gjennom tre års fordypning i skuespillerfag får studentene en grundig opplæring og erfaring med Method Acting som verktøy. Du vil arbeide med improvisasjoner, monologer, dialoger og scener, både filmatisk og i scenisk format. 

NSKI Høyskole er den eneste høyskolen i Skandinavia der Method Acting ligger til grunn for all undervisning. Method Acting er et håndverk for den tekniske, fysiske og emosjonelle delen av skuespillerarbeidet, og det legges stor vekt på å utvikle hele skuespillerens instrument. 

 

Læringsutbytte

Bachelorgradsstudiet i skuespillerfag har som mål å utdanne profesjonelle skuespillere med hovedfokus på filmskuespill, men studiet retter seg også inn mot sceniske prosjekter og produksjoner.

Gjennom tre års fordypning i skuespillerfag får studentene en grundig opplæring og erfaring med Method Acting som verktøy. Du vil arbeide med improvisasjoner, monologer, dialoger og scener, både filmatisk og scenisk.

NSKI Høyskole er den eneste høyskolen i Skandinavia der Method Acting ligger til grunn for store deler av undervisningen. Method Acting er et håndverk for den tekniske, fysiske og emosjonelle delen av skuespillerarbeidet, og det legges stor vekt på å utvikle hele skuespillerens instrument.

Alle utdanninger innen