Nøkkelinformasjon

Lærestedets logo
Lærestedets logo

Lærested

Studiested

NKI Nettstudier

Nivå

Annen utdanning

Semester

1

Kostnader

9400

Studieform

Nettstudium

Studietempo

Heltid, deltid

Om studiet

Dette er utdanningen for deg som ønsker å beherske et Cad-verktøy for tegning av hus. Kurset egner seg som innføring i ArchiCAD for fagskoler, arkitekt – ingeniørstudenter, samt elever og lærere i videregående skole.

 

Image
Bildet er fjernet.

Tegningene som i dag presenteres i byggebransjen tegnes stort sett digitalt. Bruk av ArchiCad gir deg en mulighet til enkelt å fremstille og kommunisere tegninger mellom ulike fagmiljøer, og presentere dem for dine kunder på en profesjonell måte.

I ArchiCad modelleres alle tegninger i 3D, noe som bedrer romforståelsen både for deg som tegner og for oppdragsgiver. Studiet gir deg en grundig innføring i konstruksjon av hus, og kreativ bruk av verktøyet for eget design.

Husk å bestille bok-versjonen som tilhører programversjonen du laster ned.

Programvaren er gratis.

 

Undervisningsopplegg

Studiet tilbys som en fleksibel nettbasert undervisning.

Opptakskrav

Ingen formell opptakskrav.

Opptaksinformasjon

NKI har studiestart hver dag, hele året. Når vi har registrert din bestilling, mottar du passord til Nettskolen - og du er i gang!

Læringsutbytte

Utdanningen gir deg en enkel, men god innføring i modellering av hus og interiører i 3D. Du lærer å fremstille ulike tegninger på en ryddig og profesjonell måte, og du lærer hvordan du ut fra 3D-tegningen får bedre kontroll med huset, rommene og proporsjonene enn i 2D tegning.

Få de grunnleggende verkøyene for konstruksjon av hus, uttegning av interiører, samt kreativ bruk av verktøyene for egen design. 3D-modellen fremstiller tekniske tegninger som planer, himlingsplaner og snitt. I tillegg får du se hvordan du kan gå rundt i modellen og skrive ut perspektivtegninger.

Gjennom denne utdanningen opparbeider du deg kunnskaper i programvaren som gjør deg i stand til å ta i bruk denne profesjonelt.

Husk å bestille bok-versjonen som tilhører programversjonen du laster ned.

Anbefalt forhåndskunnskap

Alle Cad verktøy har en relativt høy brukerterskel og derfor forventes det at du er en rutinert PC-bruker med en god del Internett-erfaring.

Karrieremuligheter

Utdanningen gir deg mulighet til å visualisere prosjektene dine digitalt, enten du arbeider som selvstendig næringsdrivende eller som ansatt på et kontor. Når du arbeider med offentlige miljøer er det ofte en forutsetning at tegninger blir kommunisert og koordinert digitalt.