Salg, service og sikkerhet Vg2 favoritt ikon

Annen utdanning
Denne utdanningen gir deg økt kunnskap om kundebehandling, markedsføring, økonomi og sikkerhet, og åpner dørene til mange spennende yrker. Dette er andre året i utdanningsløpet, og kvalifiserer deg til å søke læreplass for å oppnå fagbrev i Salgsfaget, Kontor- og administrasjonsfaget eller Sikkerhetsfaget.

Studienivå

Vg2

Organisering

  • Nettstudium

Kostnader

40 100

Semester

3

Om utdanningen

Gjennom denne utdanningen utvikler du kompetanse i praktisk salg og bruk av digitale redskaper, noe som er relevant i flere yrker. Studiet er delt i programfag og fellesfag. Trenger du kun programfagene — se Salg, service og sikkerhet Vg2, programfag. Du må i tillegg få godkjent yrkesfaglig fordypning. Kontakt fagopplæringskontoret i fylket.

Har du lang yrkespraksis innen salg eller kontor og administrasjon, kan du kvalifisere deg som praksiskandidatSalgsmedarbeider eller Kontor- og administrasjonsfaget.

Beskrivelser av kostnader

40.100,- ekskl. bøker

Undervisningsopplegg

Studiet tilbys som en fleksibel nettbasert undervisning.

Opptaksinformasjon

NKI har studiestart hver dag, hele året. Når vi har registrert din bestilling, mottar du passord til Nettskolen - og du er i gang!

Læringsmål

Programfagene tar utgangspunkt i kompetansemålene fra læreplanen SSS2-02.

Karrieremuligheter

Denne utdanningen gir deg mulighet til fagbrev innenfor en rekke områder som salgsmedarbeider, kontor- og administrasjonsmedarbeider, reiselivsmedarbeider, logistikkoperatør og vekter

NKI

Tilbys ved:

  • NKI Nettstudier