Matematikk R1 favoritt ikon

Annen utdanning
Matematikk R1 er et krav for å komme inn på mange studier ved høgskole og universitet. Dette gjelder spesielt studier i realfag og helsefag.

Studienivå

Videregående

Organisering

  • Nettstudium

Kostnader

7 490

Semester

1

Om utdanningen

Matematikk R1 er et krav for å komme inn på mange studier ved høgskole og universitet. Dette gjelder spesielt studier i realfag og helsefag. Enkelte studieretninger krever både matematikk R1 og R2, mens andre krever kun matematikk R1. Kurset er utviklet i samarbeid med Bjørknes Privatskole.

Kombiner nettstudier med samlinger

Vi tilbyr deg unik mulighet til å kombinere nettstudier med samlinger hos vår søsterskole, Bjørknes. Her får du en gjennomgang av sentralt stoff og oppgaver som forbereder deg til eksamen. Samlinger hos Bjørknes arrangeres hvert semester.

Her kan du forbedre din karakterer eller ta den spesialiseringen du trenger for å komme inn på høyere studier. Matematikk R1 gir deg 0,5 realfagspoeng. Du kan maksimalt få fire tilleggspoeng for realfag/språk.

  • Vektorer
  • Algebra
  • Sannsynlighet
  • Funksjoner og geometri

I tillegg til matematikk kreves det ofte andre realfag. Vi oppfordrer deg til å kontakte den enkelte høyskole eller universitet for å få avklart nøyaktig hvilke opptakskrav som gjelder for studiet du ønsker. Du finner også en oversikt over hvilke fag som kreves for ulike studier i Norge i søkerhåndboka fra Samordna opptak.

Undervisningsopplegg

Studiet tilbys som en fleksibel nettbasert undersvisning

Krav til forkunnskaper

Kurset forutsetter Matematikk 1T fra Vg1.

Opptaksinformasjon

NKI Nettstudier har studiestart hver dag, hele året. Når vi har registrert din bestilling, mottar du passord til Nettskolen - og du er i gang!

Tilbys ved:

  • NKI Nettstudier