Nøkkelinformasjon

Lærestedets logo
Lærestedets logo

Lærested

Studiested

NKI Nettstudier

Nivå

Annen utdanning

Kostnader

25000

Studieform

Nettstudium

Om studiet

Interiørdesigner er et spennende og kreativt yrke der ingen arbeidsdager er like. En interiørdesigner former våre fysiske omgivelser og skaper forskjellige miljøer i boliger, på hytter eller på arbeidsplassen. Det kan være en liten skjønnhetssalong, kafe, restaurant, kontor eller butikk.

Interiørdesigner er et praktisk orientert kurs som handler om interiørdesign i private og offentlige rom. Kurset vil gi deg en teoretisk og praktisk plattform som er et godt utgangspunkt inn i arbeidslivet.

Kurset er laget slik at du som kursdeltager vil få en introduksjon i forskjellige tema, informasjon om relevant faglitteratur og aktuelt videobasert materiell. Du vil arbeide aktivt med oppgaver underveis, og vil bli fulgt av lærer og veileder gjennom hele studiet.

Interiørdesigner består av følgende fire obligatoriske emner:

  • Emne 1. Styling
  • Emne 2. Digitale teknikker
  • Emne 3. Privat interiør
  • Emne 4. Offentlig interiør

Kurset er nå åpent for påmelding- du kan starte allerede i dag!

Studiets oppbygging

Du kan bruke inntil 15 måneder på å gjennomføre dette studiet. Dersom du ser at du trenger lenger tid på å fullføre kan du søke om forlengelse.

Undervisningsopplegg

Studiet tilbys som en fleksibel nettbasert undervisning.

Opptakskrav

Ingen opptakskrav.

Opptaksinformasjon

NKI har studiestart hver dag, hele året. Når vi har registrert din bestilling, mottar du passord til Nettskolen - og du er i gang!

Kvalifikasjon/tittel

Interiørdesigner