Helse- og oppvekstfag Vg1, programfag favoritt ikon

Annen utdanning
Helse- og sosialfag Vg1 er utgangspunktet for deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning innen helse- og sosialsektoren. Du som har fellesfagene fra før kan velge å ta kun programfagene. Med dette kan du bygge på til fagbrev som barne- og ungdomsarbeider, helsefagarbeider, ambulansearbeider eller autorisasjon som helsesekretær, tannhelsesekretær, apotektekniker, fotterapeut eller hudpleier.

Studienivå

Vg1

Organisering

  • Nettstudium

Kostnader

14 100

Semester

1

Om utdanningen

Samfunnets behov for personer med relevant helse- og oppvekstfaglig utdanning øker. NKI Nettstudier tilbyr flere studieretninger innen helse- og oppvekstfag på videregående skole, både for deg som trenger å ta yrkesfagene innen Vg1 og Vg2 for å oppnå fagbrev, og for deg som er kvalifisert til å ta fagbrev som praksiskandidat. Se våre fagretninger ved å klikke på fanen Kompetanse under.

Helse- og oppvekstfag Vg1 består av fellesfag ogprogramfag. Har du fellesfagene fra før, kan du velge dette studiet. Hvis du også trenger fellesfagene går du til Helse- og sosialfag Vg1. Du må i tillegg få godkjent Prosjekt til fordypning. Informasjon om dette finner du i studiehåndboken, se egen fane under.

Kurs som inngår:

Undervisningsopplegg

Studiet tilbys som en fleksibel nettbasert undersvisning

Anbefalte forkunnskaper

Norsk grunnskole eller tilsvarende.

Vi anbefaler at du tar et førstehjelpskurs før du går opp til eksamen

 

Opptaksinformasjon

NKI Nettstudier har studiestart hver dag, hele året. Når vi har registrert din bestilling, mottar du passord til Nettskolen - og du er i gang!

Tilbys ved:

  • NKI Nettstudier