Elenergi Vg2, Programfag favoritt ikon

Annen utdanning
Dette er utdanningen for deg som ønsker fagbrev innen Elenergi, og som har fellesfagene fra før. Utdanningen kvalifiserer deg til å søke om læreplass innen en rekke yrker, som; elektriker, elektroreparatør, energimontør, energioperatør, heismontør, signalmontør, togelektriker, elektromotor- og transformatorreparatør.

Studienivå

Vg2

Organisering

  • Nettstudium

Kostnader

20 300

Semester

1

Om utdanningen

Studiet er delt i programfag og fellesfag. Trenger du kun programfagene kan du velge dette studiet. Trenger du også fellesfagene velger du Elenergi Vg2. Du må i tillegg få godkjent Prosjekt til fordypning. Informasjon om dette finner du i studiehåndboken, se egen fane under.

Du har arbeidserfaring innen elektrofag fra før og kvalifiserer sompraksiskandidat, kan velge å ta  Elektriker, som forbereder deg til den teoretiske delen av fagprøven som elektriker.

Kurs som inngår:

Undervisningsopplegg

Studiet tilbys som en fleksibel nettbasert undersvisning

Anbefalte forkunnskaper

Studiet er beregnet for deg som har flere års praksis ( praksiskandidat). Praksis kan opparbeides mens du studerer. Se Helse- og sosialfag Vg1 eller Ambulansefag Vg2.

Opptaksinformasjon

NKI Nettstudier har studiestart hver dag, hele året. Når vi har registrert din bestilling, mottar du passord til Nettskolen - og du er i gang!

Tilbys ved:

  • NKI Nettstudier